Autorijlessen Rotterdam - Veilig en snel leren autorijden met een ervaren rijinstructeur. Dat is wat onze autorijlessen in Rotterdam bieden.

Autorijlessen Rotterdam

Ben je op zoek naar autorijlessen in Rotterdam? Op zoek naar een rijschool met ervaring, die weet wat er nodig is om jou snel en veilig te leren autorijden? Dan ben je bij Verkeersschool Koos van der Bilt aan het juiste adres. Onze rijlessen in Rotterdam worden gegevens door deskundige instructeurs die al jaren ervaring hebben in het vak. Zij weten dan ook precies wat er nodig is om jou snel je rijbewijs te laten halen. Er wordt nauwkeurig gekeken naar jouw niveau en hier worden de autorijlessen in Rotterdam op aangepast, zodat iedereen op zijn of haar manier de autorijlessen in Rotterdam kan volgen.

Rijlessen Rotterdam

Kwalitatief hoogstaande autorijlessen in Rotterdam volgen bij een autorijschool met een hoog slagingspercentage is een goede keuze. Benieuwd wat anderen van onze autorijlessen in Rotterdam vonden, gewoon om er zeker van te zijn dat jij de juiste keuze maakt? Kijk dan in ons gastenboek. Veel andere leerlingen gingen je voor.
Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een proefles. Tijdens deze proefles leren we jou de eerste stapjes van het autorijden en maak je kennis met onze manier van lesgeven. Hierdoor weet je gelijk of jij jouw rijlessen in Rotterdam bij ons wilt volgen. Je kunt je rijlessen in Rotterdam komen volgen vanaf dat je 16,5 jaar bent.
Wij bieden de rijlessen in Rotterdam tegen scherpe tarieven en tevens bieden wij jou de mogelijkheid tot het kiezen van een lespakket of losse lessen.

Informatie autorijlessen Rotterdam

Wij bieden je de keuze of je jouw autorijlessen in Rotterdam wilt volgen in een handgeschakelde auto of een automaat.
Je kunt jouw rijopleiding indelen naar eigen wensen. Wil je snel je rijbewijs halen? Dan zorgen we ervoor dat jij snel je rijbewijs haalt.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorie├źn instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstand contactformulier of via telefoonnummer: 010-2383444. Wilt u liever een persoonlijk gesprek kom dan lang op ons hoofdkantoor op de Vlaardingweg 23 te Rotterdam (gratis parkeren).