Contact

Verkeersschool Koos van der Bilt
Vlaardingweg 11
3044 CJ Rotterdam

Telefoon: 010 - 238 34 44
E-mail: info@koosvanderbilt.nl

Route Hoofdkantoor (Vlaardingweg 11)

Vanaf A20 afslag 12, onderaan de afslag links af de Matlingeweg op. U rijdt door naar de eerstvolgende verkeerslichten, ca. 900 meter, bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf de Vlaardingweg op. Na ca. 250 meter gaat u de rotonde rechtdoor over, na ca. 300 meter maakt de weg een flauwe bocht naar links. De weg leidt u nu een brug op, maar deze moet u niet op. In de flauwe bocht gaat u links (af) en vervolgens weer links. Aan uw rechterhand ziet u een aantal bedrijven zitten. Hier bevinden wij ons ook.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorie├źn instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstand contactformulier of via telefoonnummer: 010-2383444. Wilt u liever een persoonlijk gesprek kom dan lang op ons hoofdkantoor op de Vlaardingweg 11 te Rotterdam (gratis parkeren).

Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.