ADR Module Klasse 1 en Klasse 7 initieel U01 (7 uur verplichte nascholing chauffeur Code 95) Rotterdam

Nu voor € 175,-

€ 211,75 inclusief btw.

Wat is het doel van de training

U volgt deze module als u naast uw ADR Basis of ADR Basis + Tank ook de aantekening Klasse 1 en/of de aantekening Klasse 7 nodig hebt.

Inhoud

Theorie

 • Wettelijke voorschriften
 • Eigenschappen van gevaarlijke stoffen
 • Gevarenklassen van stoffen
 • Eisen aan voertuigen en uitrusting
 • Regels voor het vervoer, laden en lossen
 • Documenten bij het vervoer
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  Praktijk
 • Maatregelen bij een ongeval/incident
 • Eerste hulp

Certificaat

Na afloop wordt een examen afgenomen. Het examen mag pas worden gedaan als alle lessen zijn gevolgd. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het ADR-certificaat Basis of Basis + Tank uitgebreid met de Klasse 1 en/of Klasse 7, afhankelijk van het afgelegde examen of examens.

Nascholing

De opleiding ADR module Klasse 1 en/of Klasse 7 telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs en vertegenwoordigt een waarde van 7 theorie-uren. Ongeacht welke Klasse(n) u gaat doen op het examen, duurt de training minimaal 7 uren

Kostentoelichting

Prijs is exclusief nascholingstoeslag en incl. het examen.

Opleidingdata

Deze opleiding wordt doorgaans verzorgd aansluitend op de ADR Basis/Basis + Tank training bij voldoende deelname.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze ADR opleidingen en de modulaire examens kunt u kijken op de informatiepagina op onze website door te klikken op deze link of u kunt ons bellen op 010 - 23 83 444. natuurlijk bent u tijdens onze openingsuren ook welkom aan onze receptie voor meer informatie.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Beschikbare cursussen

1 week 35 uur code 95
ma 1 jan
Elke week van maandag t/m zaterdag op aanvraag
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Maandag 1 januari00:00

Informatieaanvraag/inschrijven ADR Module Klasse 1 en Klasse 7 initieel U01 (7 uur verplichte nascholing chauffeur Code 95) Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens