ADR voor Leidinggevenden (28 uur verplichte nascholing chauffeur Code 95) Rotterdam

Nu voor € 540,91

€ 654,50 inclusief btw.

Deelnemers leren de bepalingen van het ADR in de dagelijkse werksituatie toe te passen. Hierdoor worden chauffeurs beter geïnformeerd en begeleid en opdrachtgevers van meer betrouwbare informatie voorzien. Dit verbetert de dienstverlening van het bedrijf kwalitatief.

Inhoud

  • Werkingssfeer en definities van het ADR
  • Structuur van het ADR
  • Aanvullende Nederlandse wetgeving met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen (VLG-bijlagen 2 en 3)
  • Toepassing van de bepalingen over: wijze van vervoer (verpakkingen, wagenlading en tanks), uitrusting voertuigen, documenten, kenmerking en etikettering, samenlading, technische eisen en constructie van voertuigen en keuringen

Examen

Na afloop wordt een examen afgenomen. Het examen mag pas worden gedaan als alle lessen zijn gevolgd. Bij voldoende beoordeling van het examen wordt het certificaat ADR voor Leidinggevenden uitgereikt. Dit certificaat voldoet aan de eisen van hoofdstuk 1.3 ADR.

Nascholing

De opleiding ADR voor Leidinggevenden telt mee voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs en vertegenwoordigt een waarde van 28 theorie-uren.

Duur

8 dagdelen (4 dagen van 7 uur)

Kostentoelichting

Prijs is exclusief nascholingstoeslag en incl. het examen.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Beschikbare cursussen

1 week 35 uur code 95
ma 1 jan
Elke week van maandag t/m zaterdag op aanvraag
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Maandag 1 januari00:00

Informatieaanvraag/inschrijven ADR voor Leidinggevenden (28 uur verplichte nascholing chauffeur Code 95) Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens