Dagopleiding + 2 uur personenauto met aanhangwagen

Nu voor € 695,-

€ 574,38 exclusief btw.

Voor wie?

Voor een ieder die het BE rijbewijs wilt behalen.

Inhoud

De dagopleiding bestaat uit 6,5 uur les met aansluitend op dezelfde dag een praktijkexamen bij het CBR. Ter voorbereiding wordt er een les van twee ueren geboekt. In de opleiding wordt een gedeelte theorie over de voertuigcombinatie besproken en worden alle vaardigheden welke vereist zijn op het examen aangeleerd.
Op verzoek en/of afhankelijk van beschikbaarheid van examens kan deze opleiding ook gesplitst worden in twee dagen.

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.

Opleidingsfrequentie

Wij hebben dagelijks meerdere opleidingen. Bel ons voor meer informatie over beschikbare plaatsen.

Examen

Zie onze website voor meer informatie hierover

Kosten toelichting

De lessen, de huur van de combinatie en de examenleges zijn in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

Om zeker te zijn van een succesvolle opleiding adviseren wij een proefles af te spreken. Hierin krijgt u een advies over de haalbaarheid van de opleiding. Indien noodzakelijk adviseren wij een aantal extra rijlessen af te spreken. Het blijft een advies en het is geen verplichting.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Dagopleiding + 2 uur personenauto met aanhangwagen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens