Praktijk herexamen E achter B

Nu voor € 280,-

€ 231,40 exclusief btw.

Voor wie?

Het praktijkherexamen is bedoeld voor mensen die een eerder examen hebben gedaan voor deze categorie en zijn gezakt.

Inhoud

U doet praktijkexamen bij het CBR. Wij verzorgen de les/examencombinatie en indien mogelijk uw vaste (begeleidende) instructeur.
U doet er verstandig aan een examen in aansluiting op een lesuur af te spreken. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat alle instellingen (stoel en spiegels) tijdig en correct hebben kunnen plaatsvinden.

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient in het bezit te zijn van een (geldig) Nederlands rijbewijs B.

Opleidingsfrequentie

In aansluiting op uw eventuele heropleiding en afhankelijk van de beschikbaarheid van een examenplaats van het CBR. Wij hebben het gehele jaar door nagenoeg dagelijks meerdere examens ingekocht voor deze categorie.

Examen

De duur van het examen bedraagt 55 minuten. Na de kennismaking met de examinator en de controle van de papieren krijgt u een aantal vragen over de voertuigcombinatie aan de hand van de autopapieren. vervolgens gaat u naar het voertuig toe en krijgt u een ogentest. Na een controle aan de hand van vragen gaat u de combinatie aankoppelen en rijden. Tijdens de examenrit (verkeersdeelneming) krijgt u een aantal bijzondere verrichtingen. Na afloop dient u de aanhangwagen af te koppelen. Daarna gaat u naar de tafel van de examinator en krijgt u de uitslag.

Na afloop bespreekt u deze uitslag op onze verkeersschool met uw instructeur.

Kosten toelichting

De examenkosten zijn opgebouwd uit de leges, de huur van de combinatie inclusief instructeur en het verzorgen van uw aanvraag in het CBR reserveringssysteem door onze verkeersschool.

Informatieaanvraag/inschrijven Praktijk herexamen E achter B

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens