Spoedopleiding CE 29

Nu voor € 2.502,93

€ 3.028,55 inclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die het rijbewijs E achter C (aanhanger achter de vrachtauto of trekker met oplegger) wilt behalen.

Inhoud

De opleiding bestaat uit 29 praktijkuren en een praktijkexamen.

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient in het bezit te zijn van een geldig nederlands rijbewijs B en C. Voor het praktijkexamen dient u een geldige verklaring van geschiktheid categorie E achter C in het bezit te hebben.

Opleidingsfrequentie

Op aanvraag/dagelijks

Examen

Het examen wordt afgenomen door het CCV examenhuis wat een zelfstandige divisie is van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen)
De duur van het examen bedraagt 85 minuten. Na de kennismaking met de examinator en de controle van uw papieren krijgt u een aantal vragen over de voertuigcombinatie aan de hand van de autopapieren. Vervolgens gaat u naar het voertuig toe en maakt u de tachograaf in orde. Vervolgens gaat u de combinatie aankoppelen. Na een controle aan de hand van vragen gaat u rijden. Tijdens de examenrit (verkeersdeelneming) krijgt u een aantal bijzondere verrichtingen. Na afloop dient u de gegevens uit de tachograaf aan de examinator te overhandigen. Daarna gaat u naar de tafel van de examinator en krijgt u de uitslag.
Na afloop bespreekt u deze uitslag op onze verkeersschool met uw instructeur.

Kosten toelichting

De opleidingsprijs is inclusief het examen en excl. een Eigen Verklaring. Dit document dient te worden ingevuld en aangeboden bij het CBR (verzorgt de verkeersschool). Als u korter dan 3 jaar geleden gekeurd bent voor het rijbewijs C (of D) kan de keuring worden gebruikt voor deze categorie. Is dit langer geleden dan dient u opnieuw gekeurd te worden. Zie hiervoor het product Arbokeuring.

Extra informatie

Wij bieden de lessen aan in blokken van minimaal 2 uur. Het advies is echter om dagdelen van 4 uur te rijden. Hierin is meer tijd om de relevante zaken door te nemen en af te ronden. Het is gebruikelijk dat er elke les wordt aan- en afgekoppeld. Hierdoor ontstaat de nodige ervaring met dit examenonderdeel.

Informatieaanvraag/inschrijven Spoedopleiding CE 29

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens