Praktijkexamen D autobus

Nu voor € 371,90

€ 450,- inclusief btw.

Voor wie?

Het praktijkexamen is bedoeld voor mensen die zich door middel van onze opleiding hebben voorbereid op het praktijkexamen met als doel het rijbewijs D te behalen.

Inhoud

U doet praktijkexamen bij het CCV (divisie van het CBR). Wij verzorgen de autobus met (doorgaans) uw vaste (begeleidende) instructeur.

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B en uw examen dient geaccepteerd te zijn door het CBR (Verklaring van geschiktheid). Daarnaast dient u op het moment van het examen minimaal 21 jaar oud te zijn.

Opleidingsfrequentie

In aansluiting op uw opleiding en afhankelijk van de beschikbaarheid van een examenplaats van het CCV. Wij hebben het gehele jaar wekelijks examendagen ingekocht op onze eigen locatie.

Examen

Het examen wordt afgenomen door het CCV examenhuis wat een zelfstandige divisie is van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen)
De duur van het examen bedraagt 85 minuten. Na de kennismaking met de examinator en de controle van uw papieren krijgt u een aantal vragen over het voertuig aan de hand van de autopapieren. Vervolgens gaat u naar het voertuig toe en maakt u de tachograaf in orde. Na een controle aan de hand van vragen gaat u rijden. Tijdens de examenrit (verkeersdeelneming) krijgt u een aantal bijzondere verrichtingen. Na afloop dient u de gegevens uit de tachograaf aan de examinator te overhandigen. Daarna gaat u naar de tafel van de examinator en krijgt u de uitslag.
Na afloop bespreekt u deze uitslag op onze verkeersschool met uw instructeur.

Kosten toelichting

De examenkosten zijn opgebouwd uit de leges, de huur van het voertuig inclusief instructeur en het verzorgen van uw aanvraag in het CCV/CBR reserveringssysteem door onze verkeersschool.

Informatieaanvraag/inschrijven Praktijkexamen D autobus

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens