Combipakket DE 6 Autobus met Aanhangwagen (Autobus Rijbewijs) Rotterdam

Nu voor € 958,68

€ 1.160,- inclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die het rijbewijs E achter D (aanhanger achter de autobus) wilt behalen.

Inhoud
De opleiding bestaat uit 6 praktijkuren en een praktijkexamen.

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient in het bezit te zijn van een geldig nederlands rijbewijs B en D. Voor het praktijkexamen dient u een geldige verklaring van geschiktheid categorie E achter D in het bezit te hebben.

Opleidingsfrequentie

Op aanvraag/dagelijks

Examen

Het examen wordt afgenomen door het CCV examenhuis wat een zelfstandige divisie is van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen)
De duur van het examen bedraagt 85 minuten. Na de kennismaking met de examinator en de controle van uw papieren krijgt u een aantal vragen over de voertuigcombinatie aan de hand van de autopapieren. Vervolgens gaat u naar het voertuig toe en maakt u de tachograaf in orde. Vervolgens gaat u de combinatie aankoppelen. Na een controle aan de hand van vragen gaat u rijden. Tijdens de examenrit (verkeersdeelneming) krijgt u een aantal bijzondere verrichtingen. Na afloop dient u de gegevens uit de tachograaf aan de examinator te overhandigen. Daarna gaat u naar de tafel van de examinator en krijgt u de uitslag.
Na afloop bespreekt u deze uitslag op onze verkeersschool met uw instructeur.

Kosten toelichting

De opleidingsprijs is exclusief het examen en excl. een Eigen Verklaring. Dit document dient te worden ingevuld en aangeboden bij het CBR (verzorgt de verkeersschool). Als u korter dan 3 jaar geleden gekeurd bent voor het rijbewijs C (of D) kan de keuring worden gebruikt voor deze categorie en behoeft u alleen een EV aan te schaffen bij ons. Is dit langer geleden dan dient u opnieuw gekeurd te worden. Zie hiervoor het product Arbokeuring.

Extra informatie

Wij bieden de lessen aan in blokken van minimaal 2 uur. Het is gebruikelijk dat er elke les wordt aan- en afgekoppeld. Hierdoor ontstaat de nodige ervaring met dit examenonderdeel.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Combipakket DE 6 Autobus met Aanhangwagen (Autobus Rijbewijs) Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens