Praktijkles AM2 (Bromfiets) en AM4 (Brommobiel)

Nu voor € 40,-

€ 33,06 exclusief btw.

Voor wie?

Bent u 16 jaar of ouder? Dan mag u op een bromfiets rijden. Een bromfietsrijbewijs is verplicht. Een brommerrijbewijs is niet nodig als u een autorijbewijs (B) of motorrijbewijs (A) bezit.

Heeft u nog een oud bromfietscertificaat? Dan mag u daar niet mee op de bromfiets, bromscooter, snorfiets, spartamet of brommobiel rijden. U kon tot 1 oktober 2009 het bromfietscertificaat omruilen voor een bromfietsrijbewijs. Als u dat niet hebt gedaan, moet u opnieuw examen doen bij het CBR.

De praktijklessen zijn bedoeld voor een ieder die met de bromfiets wil rijden en in het bezit is van een geldig theoriecertificaat AM. Het doel van de les is doorgaans voorbereiden op het praktijkexamen afgenomen door het CBR. Echter kan een les ook aangewend worden als kennismaking met onze verkeersschool en/of met het AM voertuig te rijden.

Inhoud

U kunt al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen voor het brommerrijbewijs. Vanaf 16 jaar mag u rijlessen volgen en praktijkexamen doen.

Tijdens een praktijkles worden de exameneisen behandeld die bijdragen aan een geslaagd resultaat voor het praktijkexamen bromfiets/brommobiel bij het CBR.

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van een geldig bromfiets theoriecertificaat.

Opleidingsfrequentie

Op aanvraag/dagelijks

Beschikbare cursussen

Bromfiets Theorie (onbeperkt)
wo 4 dec
Maand December
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Woensdag 4 decemberBromfiets theorie 18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 11 decemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 18 decemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)

Informatieaanvraag/inschrijven Praktijkles AM2 (Bromfiets) en AM4 (Brommobiel)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens