Spoedopleiding

Nu voor € 325,-

€ 268,60 exclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die met spoed met de bromfiets/brommobiel wil rijden en in het bezit is van een geldig theoriecertificaat AM. Het doel van de les is voorbereiden op het praktijkexamen afgenomen door het CBR.

Inhoud

Tijdens de praktijklessen worden de aspecten behandeld die bijdragen aan het met succes afleggen van het praktijkexamen bromfiets bij het CBR. De lessen kunnen individueel of in groepsverband zijn (max 2)

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van een geldig bromfiets theoriecertificaat.

Examen

In het examencentrum maakt u eerst kennis met de examinator. Deze legt uit hoe het examen verloopt. Het praktijkexamen duurt 45 minuten.
Tijdens het examen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, waarbij u wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator beoordeelt tijdens de rit ook of u de bromfiets beheerst.
U krijgt tijdens het examen alle gelegenheid te laten zien wat u kunt. Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe u reageert op het overige verkeer en of u de situatie meester bent. Kortom, de examinator bekijkt of u voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.
De examinator volgt u op een eigen bromfiets. Uw opleider rijdt mee op een eigen bromfiets.

Kleding

U bent natuurlijk verplicht om een goedgekeurde bromfietshelm te dragen. Verder adviseren wij u om tijdens het examen goede kleding te dragen. Denk daarbij aan handschoenen die uw handen en polsen goed bedekken en aan hoge schoenen of laarzen die uw enkels bedekken. Daarnaast is het aan te raden dat de jas uw bovenarmen bedekt en de broek uw benen.
De kleding moet u beschermen als u valt of bijvoorbeeld de hete uitlaat van de bromfiets raakt. Ook moet de kleding u goed beschermen tegen de weersomstandigheden.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) kunnen de theoriedagen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Beschikbare cursussen

Bromfiets Theorie (onbeperkt)
wo 6 nov
Maand November
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Woensdag 6 novemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 13 novemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 20 novemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 27 novemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Bromfiets Theorie (onbeperkt)
wo 4 dec
Maand December
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Woensdag 4 decemberBromfiets theorie 18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 11 decemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 18 decemberBromfiets theorie18:00 - 20:00Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)

Informatieaanvraag/inschrijven Spoedopleiding

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens