Combipakket 20 Motor Rijbewijs Rotterdam

Nu voor € 995,-

€ 822,31 exclusief btw.

Voor wie?

Voor iedereen die versneld zijn motor rijbewijs wilt behalen en nog niet in het bezit is van het onderdeel voertuigbeheersing.

Inhoud

Het pakket bestaat uit 20 rijlessen van ieder 60 minuten, een examen AVB (voertuigbeheersing) en een examen AVD (verkeersdeelneming). De lessen zijn individueel of in groepsverband (maximaal 2 cursisten).
In overleg met uw instructeur bepaalt u hoeveel lessen u gebruikt voor het deel AVB en het deel AVD. U kunt desgewenst lessen bijkopen tegen het reguliere tarief.

Toelatingseisen/voorwaarden

Het praktijkexamen voor de motor is er in twee categorieën, een lichte categorie (‘A beperkt’) en een zware categorie zonder beperkingen (‘A’). De examens Voertuigbeheersing en Verkeersdeelneming moet u afleggen in dezelfde categorie. Vanzelfsprekend beschikken wij over beide categorieën motorfietsen.
Jonger dan 21 jaar

Als u jonger bent dan 21 jaar, moet u het examen afleggen op een lichte motor met een vermogen van minder dan 35 kW. De cilinderinhoud van deze motor moet meer dan 120 cc zijn en hij moet minstens honderd kilometer per uur kunnen rijden.
21 jaar of ouder

Bent u 21 jaar of ouder, dan mag u kiezen of u het examen wilt afleggen op een lichte motor of een zware. Zo’n zware motor moet een vermogen hebben van 35 kW of meer.

  • Examen met een lichte motor
    Als u slaagt voor een examen op een lichte motor, krijgt u (ongeacht uw leeftijd) een rijbewijs A met een beperkte bevoegdheid. U mag dan twee jaar lang alleen rijden met een motor met een vermogen van hoogstens 25 kW en hoogstens 0.16 kW ‘per kilo ledig gewicht van de motor’. Pas na twee jaar mag u overstappen op een zwaardere motor; daar hoeft u niet opnieuw examen voor te doen.
  • Examen met een zware motor
    Slaagt u voor een examen op een zware motor, dan krijgt u van de gemeente waar u woont een rijbewijs A zonder beperkingen. U mag daarmee direct op elke motor rijden.

Opleidingsfrequentie

U kunt zelf kiezen of u losse uren of blokken van meerdere uren wilt rijden. Dit is afhankelijk van uw agenda en onze beschikbaarheid. Wij rijden de gehele week en op zaterdag.

Examen

Voor details over het examen verwijzen wij u naar onze pagina’s over de motoropleiding.

Kosten toelichting

Bij de kosten zijn de huur van de motorfiets, begeleiding door de instructeur tijdens het examen en de examenleges welke verschuldigd zijn aan het CBR inbegrepen.

U kunt het bedrag in termijnen betalen:

  • eerste termijn van € 595,00 bij aanvang
  • tweede termijn van € 400,00 uiterlijk na het verstrijken van 10 lessen

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Combipakket 20 Motor Rijbewijs Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens