Motor praktijkexamen AVD Rotterdam

Nu voor € 295,-

€ 243,80 exclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die zich middels lessen heeft voorbereid op het praktijkexamen.

Inhoud

Voor de inhoud van het praktijkexamen verwijzen wij u naar onze website.

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient minimaal 18 jaar te zijn, in het bezit van een geldig theoriecertificaat A en een geldige uitslag van het AVB examen.

Opleidingsfrequentie

Op aanvraag en beschikbaarheid CBR.

Examen

Voor de inhoud van het praktijkexamen verwijzen wij u naar onze website.

Kosten toelichting

Bij de kosten is de huur van de motorfiets, begeleiding door de instructeur tijdens het examen en de examenleges welke verschuldigd zijn aan het CBR inbegrepen.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Motor praktijkexamen AVD Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens