Theoriecursus B

Nu voor € 123,97

€ 150,- inclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die zijn kennis wil vergroten van de verkeersregels die gelden voor de personenauto met als einddoel het theorie examen personenauto bij het CBR.

Inhoud

De cursus bestaat uit twee zaterdagen. Aansluitend vindt er een theorie examen plaats voor de categorie B bij het CBR.
In de cursus worden alle onderdelen behandeld die op het examen worden getoetst. De cursus wordt volledig begeleid door een interactief trainingssysteem welke qua werking identiek is aan het systeem van het CBR.

Toelatingseisen/voorwaarden

Er zijn geen specifieke toelatingseisen. Vanzelfsprekend is de cursus in het Nederlands. Voor het examen dient men minimaal 16 1/2 jaar te zijn.

Opleidingsfrequentie

Maandelijks

Examen

Zie onze website voor meer informatie.

Kosten toelichting

Bij het cursusbedrag zijn geen boeken inbegrepen.

Extra informatie

Er is een ophaalservice beschikbaar. Om hiervan gebruik te kunnen maken dient u dit aan te geven bij de inschrijving.

Ophaallocatie Vlaardingen Oost

U wordt opgehaald bij trein- en busstation Vlaardingen Oost

Ophaallocatie Schiedam

U wordt opgehaald bij het trein- en busstation Schiedam Centraal. Onze bus stopt aan de achterzijde van het station (parallelstraat) bij de taxistandplaats.

Indien u niet tijdig aanwezig bent voor de ophaalservice dient u op eigen gelegenheid naar onze verkeersschool te komen.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) kunnen de theoriedagen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Informatieaanvraag/inschrijven Theoriecursus B

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens