Cursus taxidiploma beperkt (contract)

Nu voor € 909,71

€ 1.100,75 inclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die het vak van taxichauffeur zonder beperkingen wilt gaan uitoefenen en nog niet in het bezit is van een taxipas.

Inhoud

De opleiding bestaat uit 4 dagdelen theorie met aansluitend een theorie examen.
Daarna volgt een dagdeel praktijktraining waarin aandacht wordt besteed aan de praktijkexameneisen. Doorgaans wordt het dagdeel samengevoegd met een dagdeel van een andere cursist zodat er totaal twee dagdelen training zijn.

Toelatingseisen/voorwaarden

Een geldig rijbewijs B en een uniek door het IVW verstrekt nummer. U dient de Nederlandse taal te beheersen omdat dit een van de examenvoorwaarden is. Het examen is uitsluitend in het Nederlands

Opleidingsfrequentie

Elke maand start er minimaal een theoriecursus en de praktijk kent meerdere instroommomenten per maand.

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen waarvan u er minimaal 32 goed moet beantwoorden. de uitslag (geslaagd) van het theorie-examen is 1 jaar geldig. Binnen deze tijd moet u het praktijkexamen behalen. Het theorie-examen mag voor of na het praktijkexamen zijn.

Praktijkexamen

Het praktijkexamen bestaat uit twee opdrachten: door de examinator wordt een willekeurige straat opgegeven die u goed moet aanrijden met gebruik van een hulpmiddel (navigatiesysteem of stratenboek) en een route rijden op aanwijzing van de examinator. U wordt onder andere getest op de volgende onderdelen:

  • Klantgerichtheid
  • Kennis van het voertuig
  • Handelen bij ongelukken en ongevallen
  • Wet- en regelgeving
  • Rijvaardigheid
    Een positieve uitslag van het praktijkexamen is 1 jaar geldig. Binnen deze tijd moet u tevens het theorie-examen behalen om dit om te kunnen zetten naar een taxidiploma.

Kosten toelichting

Het gebruik van de auto tijdens de trainingsuren en het praktijkexamen is inbegrepen is het cursusbedrag.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Beschikbare cursussen

TVT (Theorie Voor Taxi)
wo 4 dec
Onbeperkt ivm 50-jarig bestaan
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Woensdag 4 decemberAvond 1 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 11 decemberAvond 2 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 18 decemberAvond 3 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Donderdag 19 decemberAvond 4 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)

Informatieaanvraag/inschrijven Cursus taxidiploma beperkt (contract)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens