Praktijkopleiding taxivakbekwaamheid beperkt (TVPC)

Nu voor € 501,57

€ 606,90 inclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die het vak van taxichauffeur zonder beperkingen wilt gaan uitoefenen en nog niet in het bezit is van een geldige praktijkuitslag voor het vereiste taxidiploma.

Inhoud

De opleiding bestaat uit een dagdeel praktijktraining waarin aandacht wordt besteed aan de praktijkexameneisen. Doorgaans wordt het dagdeel samengevoegd met een dagdeel van een andere cursist zodat er totaal twee dagdelen training zijn.

Toelatingseisen/voorwaarden

Een geldig rijbewijs B en een uniek door het IVW verstrekt nummer. U dient de Nederlandse taal te beheersen omdat dit een van de examenvoorwaarden is. Het examen is uitsluitend in het Nederlands

Opleidingsfrequentie

Elke maand zijn er meerdere instroommomenten

Praktijkexamen

Het praktijkexamen bestaat uit twee opdrachten: door de examinator wordt een willekeurige straat opgegeven die u goed moet aanrijden met gebruik van een hulpmiddel (navigatiesysteem of stratenboek) en een route rijden op aanwijzing van de examinator. U wordt onder andere getest op de volgende onderdelen:

  • Klantgerichtheid
  • Kennis van het voertuig
  • Handelen bij ongelukken en ongevallen
  • Wet- en regelgeving
  • Rijvaardigheid

Een positieve uitslag van het praktijkexamen is 1 jaar geldig. Binnen deze tijd moet u tevens het theorie-examen behalen om dit om te kunnen zetten naar een taxidiploma.

Kosten toelichting

Het gebruik van de auto tijdens de trainingsuren en het praktijkexamen is inbegrepen is het cursusbedrag.

Beschikbare cursussen

TVT (Theorie Voor Taxi)
wo 4 dec
Onbeperkt ivm 50-jarig bestaan
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Woensdag 4 decemberAvond 1 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 11 decemberAvond 2 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 18 decemberAvond 3 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Donderdag 19 decemberAvond 4 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)

Informatieaanvraag/inschrijven Praktijkopleiding taxivakbekwaamheid beperkt (TVPC)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens