Theoriecursus TVT

Nu voor € 413,06

€ 499,80 inclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die het vak van taxichauffeur zonder beperkingen wilt gaan uitoefenen en nog niet in het bezit is van een geldige theoretische uitslag.

Inhoud

De opleiding bestaat uit 4 dagdelen theorie met aansluitend een theorie examen. Bij de cursus is het lesmateriaal inbegrepen.

Toelatingseisen/voorwaarden

Een geldig legitimatiebewijs. Er is geen minimale leeftijd gesteld, echter kunt u pas het praktische deel doen wanneer u in het bezit bent van uw rijbewijs B. U dient beide onderdelen te behalen binnen een jaar om zodoende een taxidiploma te verkijgen.

Opleidingsfrequentie

Elke maand start er minimaal een theoriecursus.

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen waarvan u er minimaal 32 goed moet beantwoorden. de uitslag (geslaagd) van het theorie-examen is 1 jaar geldig. Binnen deze tijd moet u het praktijkexamen behalen. Het theorie-examen mag zowel voor als na het praktijkexamen zijn.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) kunnen de theoriedagen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Beschikbare cursussen

TVT (Theorie Voor Taxi)
wo 4 dec
Onbeperkt ivm 50-jarig bestaan
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Woensdag 4 decemberAvond 1 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 11 decemberAvond 2 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Woensdag 18 decemberAvond 3 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)
Donderdag 19 decemberAvond 4 Taxi Theorie18:00 - 21:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, onbeperkt koffie en thee)

Informatieaanvraag/inschrijven Theoriecursus TVT

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens