Combipakket C 21 (Vrachtauto Rijbewijs) Rotterdam

Nu voor € 3.530,66

€ 4.272,10 inclusief btw.

Complete opleiding voor de vrachtauto inclusief vakbekwaamheid en de medische (arbo) keuring en afhandeling bij het CBR.

Voor wie?

Een ieder die het vrachtautorijbewijs inclusief de vakbekwaamheid wilt behalen.

Inhoud

  • cursus RV1
  • cursus V2C
  • cursus V3C
  • VPTC
  • VPBC
  • rijopleiding 21 uur
  • medische keuring voor het rijbewijs incl. EV

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B.

Opleidingsfrequentie

Iedere 3 weken start er een theoretische cursus op de avond en bij voldoende vraag elke maand een dagopleiding. Daarna is er een (korte) wachttijd om te starten met de praktijk.

Examen

Zie de andere producten afzonderlijk voor meer informatie over de diverse examens.

Kosten toelichting

Compleet pakket waarbij wij alles planmatig voor u regelen. Na afloop en op basis van slagen voor alle examens bent u in het bezit van het rijbewijs C met de vakbekwaamheidscode 95

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Combipakket C 21 (Vrachtauto Rijbewijs) Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens