Leerlingvolgsysteem in de praktijk

Nu voor € 98,-

€ 118,58 inclusief btw.

WRM 43: “Leerlingvolgsysteem in de praktijk”

De WRM Bijscholing beoogt dat de kennis en vaardigheden van u als rijinstructeur zo nodig worden opgefrist dan wel bijgewerkt of er worden u vaardigheden aangereikt om zelfstandig het belang in te zien van een goede kennis van de relevante inhoud van deze cursus, met als doel dat u uw taak als rijinstructeur zo goed mogelijk en naar behoren kunt blijven uitvoeren.

De specifieke doelstelling van deze WRM-bijscholing is dat u aan het einde van deze bijscholing kunt benoemen/beschrijven/verklaren wat een leerlingvolgsysteem inhoudt. Het is daarnaast de bedoeling dat u in uw taak als rijinstructeur competent kunt laten zien dat u didactisch bekwaam kunt handelen bij de toepassing van een leerlingvolgsysteem in de praktijk en hierbij naar behoren kunt functioneren. U dient in staat te zijn tijdens een praktijkles het bereikte niveau vast te stellen en te registreren op een instructievorderingenkaart en het didactisch belang hiervan te begrijpen.

Deze cursus wordt ondersteund door een PowerPointpresentatie en een cursusboek.
De cursus hoeft niet te worden afgerond met een door IBKI afgenomen toets. U kunt dus niet zakken of slagen. Wel gaan wij als uw gecertificeerde opleider na of u de behandelde leerstof heeft begrepen. Het is dus van belang dat u gemotiveerd en actief deelneemt aan deze cursus.

Beschikbare cursussen

WRM Bijscholing Theorie (2 dagdelen incl. kosten ibki en BTW VRIJ mogelijk)
do 16 jan
NR. 42 Leerlingvolgsysteem in de praktijk
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Donderdag 16 januariNR. 42 Leerlingvolgsysteem in de praktijk09:00 - 15:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, inclusief onbeperkt koffie en thee)
WRM Bijscholing Theorie (2 dagdelen incl. kosten ibki en BTW VRIJ mogelijk)
za 18 jan
NR.43 Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Zaterdag 18 januariNR.43 Alcohol, drugs en medicijnen in het verkeer09:00 - 15:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, inclusief onbeperkt koffie en thee)
WRM Bijscholing Theorie (2 dagdelen incl. kosten ibki en BTW VRIJ mogelijk)
za 22 feb
NR. 26 Coaching en Feedback geven
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Zaterdag 22 februariNR. 26 Coaching en Feedback geven09:00 - 15:30Rotterdam, Thurledeweg 113 (gratis parkeren, inclusief onbeperkt koffie en thee)

Informatieaanvraag/inschrijven Leerlingvolgsysteem in de praktijk

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens