Rijinstructeurs opleiding cat. BE (Aanhangwagen Rijinstructeur categorie E achter B)

Nu voor € 850,-

€ 1.028,50 inclusief btw.

Om mee te mogen doen aan het examen E achter B moet u aan twee eisen voldoen. Dit geldt al op het moment dat u zich inschrijft.

1. Geldig rijbewijs BE

2. Geldig WRM-certificaat B

Het Rijinstructeurs-examen BE bestaat uit twee examens van fase 1. U mag de volgorde zelf kiezen.

Bij het examen voor certificaat E is er geen examen fase 2 en 3, en dus geen verplichte stage.

Fase 1: Competente verkeersdeelname

(1) Examenonderdeel 1.a Theorietoets Theorie van de rijtaak: een computerexamen van 25 meerkeuzevragen. Duur: maximaal 30 minuten.

Er is een theorietoets voor E achter B.

(2) Examenonderdeel 1.b Praktijkrit eigen rijvaardigheid: u rijdt in een personenauto met aanhanger zelfstandig een route. Duur: 90 minuten (75 minuten rijden).

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Rijinstructeurs opleiding cat. BE (Aanhangwagen Rijinstructeur categorie E achter B)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens