Rijinstructeurs opleiding cat. D (Autobusrijinstructeur)

Nu voor € 2.250,-

€ 2.722,50 inclusief btw.

Om mee te mogen doen aan het examen moet u aan twee eisen voldoen. Dit geldt al op het moment dat u zich inschrijft.

1. Geldig rijbewijs D

Een geldig rijbewijs D1 is niet voldoende.

2. Geldig WRM-certificaat B

N.B: Een rijbewijs met een beperkingcode 100, 101 of 105 is niet toegestaan. Hiermee mag u namelijk geen rijinstructie geven.

Het Rijinstructeurs-examen D bestaat uit drie examenonderdelen: twee examens van fase 1 en de stagebeoordeling van fase 3. U mag de volgorde van de onderdelen van fase 1 zelf kiezen. Fase 3 kunt u pas doen als u fase 1 met goed gevolg hebt afgerond.

Bij het examen voor certificaat D is er geen examen fase 2.

Fase 1: Competente verkeersdeelname

(1) Examenonderdeel 1.a Theorietoets Theorie van de rijtaak: een computerexamen van 25 meerkeuzevragen. Duur: maximaal 30 minuten.

(2) Examenonderdeel 1.b Praktijkrit eigen rijvaardigheid: u rijdt in uw bus zelfstandig een route. Duur: 75 minuten (60 minuten rijden).

Fase 3: Stage en stagebeoordeling

Bij een voldoende voor de volledige fase 1 krijgt u een WRM-STAGEPAS met een geldigheid van 10 maanden.
Na een afgeronde stage volgt:

(3) Examenonderdeel 3.a Stagebeoordeling: het geven van een rijles. Duur: minimaal 50 minuten, maximaal 80 minuten.

Prijs cursus is exclusief examengeld.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Rijinstructeurs opleiding cat. D (Autobusrijinstructeur)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens