Rijprocedure (AM/ A/ B/ BE/ CDE)

Nu voor € 12,50

€ 10,33 exclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die de een rijopleiding volgt als ook voor een ieder de rijinstructeurs opleiding cat. AM, A, B, C, D, en E. Tevens geschikt voor de rijinstructeur ter opfrissing of voor het de rijinstructeursexamen of het WRM herintreders traject.

Inhoud

  • Rijprocedure AM, of
  • Rijprocedure A, of
  • Rijprocedure B, of
  • Rijprocedure BE, of
  • Rijprocedure CDE

De rijprocedure is in de eerste plaats bestemd voor de rij-instructeur en de examinator. Maar ook voor anderen kan de rijprocedure nuttig zijn hebben als naslagwerk.

In deze rijprocedure wordt het meest wenselijke rijgedrag (verkeerstaak) van automobilisten beschreven. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan defensief en sociaal rijgedrag, noodzakelijk voor een veilige deelname aan het verkeer. De examinator beoordeelt het rijgedrag van de examenkandidaat op basis van de rijprocedure.

Bij het samenstellen van de rijprocedure is er vanuit gegaan dat de lezer goede kennis heeft van de verkeerswetgeving en geldende exameneisen (opgesteld door de Minister Infrastructuur en Milieu). De rijprocedure is geen leerplan maar een beschrijving van de leerdoelen voor de kandidaat.

Informatieaanvraag/inschrijven Rijprocedure (AM/ A/ B/ BE/ CDE)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens