Theorieboek Rijinstructeur WRM FASE 1

Nu voor € 250,-

€ 206,61 exclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die de rijinstructeurs opleiding volgt en ook voor een ieder die de WRM examens Fase 1A en Fase 1B middels zelfstudie wilt behalen. Tevens geschikt voor de rijinstructeur ter opfrissing of voor het WRM herintreders traject.

Inhoud

  • Leerboek
  • Rijprocedure
  • Oefenmateriaal

Toelatingseis: Schooldiploma of geschiktheidstest

1. Schooldiploma

U moet een schooldiploma hebben op minimaal het niveau MAVO, VMBO, LBO of VBO. Een vergelijkbaar buitenlands diploma is toegestaan. Een deskundige instantie moet het wel eerst beoordelen. Meer informatie hierover vindt u in het artikel 14 van het algemeen deel van het examenreglement.

Let op: IBKI moet uw schooldiploma zien. U kunt het origineel of een gewaarmerkte kopie sturen naar IBKI, Postbus 2360, 3430 DV, Nieuwegein.
Een gewaarmerkte kopie is een kopie met stempel en handtekening, als bewijs dat de kopie hetzelfde is als het origineel. U kunt hiervoor naar uw oude school, een notaris of (soms) het gemeentehuis.

U mag ook langskomen met het originele diploma bij ons op het hoofdkantoor: Vlaardingweg 23 te Rotterdam.

2. Geschiktheidstest

Als u niet het juiste diploma hebt, kunt u bij IBKI een Geschiktheidstest doen. Voor meer informatie over de geschiktheidstest gaat u naar pagina ‘Wat is de Geschiktheidstest?’
Bij een voldoende voor de Geschiktheidstest mag u zich inschrijven voor het examen certificaat B.

Informatieaanvraag/inschrijven Theorieboek Rijinstructeur WRM FASE 1

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens