BHV (incl. CODE 95 U21-1 op aanvraag vanaf 7 uur verplichte nascholing chauffeur Code 95) Rotterdam

Nu voor € 332,75

€ 275,- exclusief btw.

Werkgevers zorgen ervoor dat BHV’ers goede scholing en uitrusting krijgen. Zodat u eerste hulp bij ongevallen kunt verlenen, kleine branden kunt bestrijden en mensen kunt evacueren. U kunt ook een opleiding krijgen voor een deel van deze taken. Bijvoorbeeld voor de evacuatie van het gebouw.

Bijscholing en oefening bedrijfshulpverlening
Als BHV’er moet u regelmatig bijscholing krijgen zodat uw kennis en vaardigheden op peil blijven. Hoe en waar uw werkgever de bijscholing moet regelen, staat niet in de wet. Hoe vaak u een herhalingscursus volgt, kan dus per organisatie verschillen.
BHV’ers moeten ook regelmatig oefenen. De overheid raadt aan minimaal 1 keer per jaar een ontruimingsoefening te houden.

Uitrusting bedrijfshulpverlening
Uw werkgever zorgt voor een goede uitrusting, zodat u uw taken als BHV’er goed kunt uitoefenen. Denk daarbij aan communicatiemiddelen als een pieper, portofoon en een hesje waarmee u herkenbaar bent als BHV’er.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Beschikbare cursussen

1 week 35 uur code 95
ma 1 jan
Elke week van maandag t/m zaterdag op aanvraag
InschrijvenDetails
DatumNaamTijdLocatie
Maandag 1 januari00:00

Informatieaanvraag/inschrijven BHV (incl. CODE 95 U21-1 op aanvraag vanaf 7 uur verplichte nascholing chauffeur Code 95) Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens