Deal #3 v.a. € 250,00 - ADR BASIS + TANK (Herhaling)

LET OP:

KOOS DENKT MEE in 2017 !!!

ADR Basis voor € 250,00 excl. BTW en Nascholingstoeslag
ADR Basis + Tank € 350,00 excl. BTW en Nascholingstoeslag

Cursus datum: elke maand (meer info 010- 238 34 44, vraag naar Trudy Bun, afdeling Planning)

Inhoud

Alle chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren moeten minimaal in het bezit zijn van het basiscertificaat ADR. Dit certificaat kunt u halen als u het examen ADR module Basis met succes aflegt. Dit examen toetst uw kennis van de wettelijke voorschriften die gelden voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Het basiscertificaat ADR is vijf jaar geldig. Daarna is een verlengingstoets noodzakelijk om in het bezit te komen van een nieuw geldig basiscertificaat.

Examenvorm: schriftelijk (gesloten vragen)
Aantal vragen: 25 (15 gesloten vragen algemeen en 2 cases met elk 5 gesloten vragen)
Slaagnorm: 18 vragen goed
Duur: 45 minuten

Verlenging

Om in het bezit te blijven van een geldig ADR-certificaat of een certificaat voor het vervoer van gevaarlijk huishoudelijk afval, bent u verplicht elke vijf jaar een verlengingstoets af te leggen. Op deze manier blijft u op de hoogte van de meest recente voorschriften. U moet slagen voor de verlengingstoets in het jaar voordat het oude certificaat verloopt. Het is strafbaar te rijden met een verlopen ADR-certificaat of certificaat vervoer gevaarlijk huishoudelijk afval.
Het spreekt voor zich dat u de verlengingstoets alleen kunt afleggen voor de bevoegdheden die u al bezit.
Is het certificaat niet meer geldig, dan moet u opnieuw deelnemen aan de vereiste examens.

De herhalingsexamens voor de verlenging van het certificaat en de eventuele aanvullende specialisatie Tankvervoer, Klasse 1 en Klasse 7 worden modulair afgenomen.

Theorie-examen herhalingsmodule Basis
Examenvorm: schriftelijk (gesloten vragen)
Aantal vragen: 20 (15 gesloten vragen algemeen en 1 case van 5 vragen)
Slaagnorm: 14 vragen goed
Duur: 40 minuten

Theorie-examen herhalingsmodule Tankvervoer
Examenvorm: schriftelijk (gesloten vragen)
Aantal vragen: 15 (10 gesloten vragen Tankvervoer algemeen en 1 case van 5 vragen)
Slaagnorm: 11 vragen goed)
Duur: 30 minuten
Exameneisen: exameneisen ADR module Tank

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstand contactformulier of via telefoonnummer: 010-2383444. Wilt u liever een persoonlijk gesprek kom dan lang op ons hoofdkantoor op de Vlaardingweg 23 te Rotterdam (gratis parkeren).

Inschrijven