KOOSDEAL 1 - MOTOR COMPLEET € 995,-

KOOSDEAL #1

- 20 motorrijlessen van 60 minuten
- 1 x CBR-praktijkexamen AVB (Voertuigbeheersing)
- 1 x CBR-praktijkexamen AVD (Verkeersdeelneming)
- 1 x KNMV giftbox (Koninklijke Nederlandse Motor Vereniging)

Ik wil me graag aanmelden

Motorrijbewijs

Om op een motor te mogen rijden, moet u een rijbewijs A hebben.

Het rijbewijs A heeft vanaf 19 januari 2013 3 categorieën.
Hoe hoger de categorie, hoe zwaarder de motor die u mag besturen.

Categorieën rijbewijs A

Categorie 1: Met rijbewijs A1 mag u op een motorfiets met een motorinhoud tot 125 cc en een motorvermogen van maximaal 11 kilowatt (kW) rijden. Voor dit rijbewijs moet u 18 jaar of ouder zijn.

Categorie 2: Rijbewijs A2 is voor motorfietsen met een motorvermogen van maximaal 35 kW. Voor dit rijbewijs moet u minimaal 20 jaar zijn. Ook moet u minimaal 2 jaar het rijbewijs A1 hebben.

Categorie 3: Rijbewijs A is voor motorfietsen met een onbeperkt motorvermogen. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 22 jaar. Ook moet u minstens 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2.

“Bent u 24 jaar of ouder? Dan kunt u rijbewijs A ook direct halen!”

Om een volgende categorie rijbewijs te krijgen, moet u een praktijkexamen doen.

Motorrijbewijs gehaald voor 19 januari 2013?

Tot 19 januari 2013 bestond het motorrijbewijs uit 2 categorieën: A beperkt en A.

Heeft u een rijbewijs voor een lichte motor (rijbewijs A beperkt) dat is afgegeven voor 19 januari 2013? Dan hoeft u niet opnieuw examen te doen om het rijbewijs A te halen: 2 jaar nadat u uw rijbewijs A beperkt heeft gekregen, krijgt u automatisch rijbewijs A.

Met rijbewijs A mag u op een motor met onbeperkt motorvermogen rijden. Zolang u rijbewijs A beperkt heeft, mag u alleen motorfietsen van categorie A1 en categorie A2 (motorvermogen maximaal 35 kW) besturen.

Motor en autorijbewijs (rijbewijs B)

In Nederland mag u met een autorijbewijs (rijbewijs B) niet op een motor rijden.

Voordat u praktijkexamen voor de motor (categorie A) kunt doen, moet u geslaagd zijn voor het theorie-examen motor.

Praktijk

De praktijkopleiding voor de motor bestaat uit twee onderdelen: voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD).

“Praktijkexamen voertuigbeheersing”
◾Mogelijk vanaf 18 jaar
◾Duurt 20 minuten
◾Op een afgesloten terrein

“Praktijkexamen verkeersdeelneming”
◾Mogelijk vanaf 18 jaar
◾Duurt 55 minuten
◾Rit op de weg

Inhoud van Koos Deal #1:

- 20 motorrijlessen van 60 minuten
- 1 x CBR-praktijkexamen AVB (Voertuigbeheersing)
- 1 x CBR-praktijkexamen AVD (Verkeersdeelneming)
- 1 x KNMV giftbox (Koninklijke Nederlandse Motor Vereniging)

*Centraal staat in de motorrijlessen defensief en sociaal rijgedrag, veiligheid, voertuigbeheersing en kijktechniek. Deelnemers leren naast het opdoen van voertuigbeheersing en kijktechniek ook hun rijvaardigheid te verbeteren, met als gevolg een veilige rijstijl, een mindere belasting van het milieu en een lagere kostprijs per kilometer.

Al onze docenten en rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen en hebben minimaal 15 jaar ervaring en zijn in het bezit van alle categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.*

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstand contactformulier of via telefoonnummer: 010-2383444. Wilt u liever een persoonlijk gesprek kom dan lang op ons hoofdkantoor op de Vlaardingweg 23 te Rotterdam (gratis parkeren).

Inschrijven