Motorrijbewijs halen

Uw motorrijbewijs halen bij Bilt & Bahadoer Opleidingsinstituut B.V.

Voor veel mensen is het motorrijbewijs halen het toppunt van ultieme vrijheid: voortaan er lekker met de motor op uit! Is dit ook uw droom? Bij Bilt & Bahadoer Opleidingsinstituut B.V. volgt u motorrijles in Rotterdam en omgeving, zodat ook u binnen afzienbare tijd uw motorrijbewijs kunt halen. Als erkende onderwijsinstelling bieden wij u verschillende manieren van motorrijles in Rotterdam, bieden wij hulp bij het voorbereiden op en het regelen van het theorie-examen en staan wij natuurlijk achter u bij de praktijkexamens. Wij hebben als doel om u veilig te leren rijden en u zo aan het felbegeerde rijbewijs A te helpen.

Met een combipakket uw motorrijbewijs halen

Voor iedereen die snel zijn motorrijbewijs wil halen, hebben wij een combipakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit 20 rijlessen van ieder 60 minuten, een examen AVB (voertuigbeheersing) en een examen AVD (verkeersdeelneming). Hiermee wordt het volgen van motorrijles in Rotterdam wel heel aantrekkelijk! Bovendien bent u helemaal vrij om, in overleg met de instructeur, zelf te beslissen hoeveel lessen u gebruikt voor het deel AVB en het deel AVD. Ook is het geheel aan u om te kiezen of u losse uren of blokken van meerdere uren wil rijden.

De voordelen van het combipakket op een rij:

  1. 20 rijlessen en een examen AVB en een examen AVD;
  2. De kosten zijn van te voren al duidelijk;
  3. Zelf beslissen hoeveel lessen u aan het deel AVB en het deel AVD wil besteden;
  4. Zelf plannen hoeveel uur in de week u lest;
  5. Het bijkopen van extra lessen indien gewenst.

Bepaal met een intest hoeveel uren motorrijles in Rotterdam u nodig heeft

Om te bepalen hoe snel u uw motorrijbewijs kunt halen, bieden wij u de intest aan. Dit is een rijles waarin bepaald wordt in hoeveel uur een compacte / versnelde opleiding mogelijk is. Bovendien maakt u hiermee kennis met onze lesmethode en onze dienstverlening.

Tijdens deze eerste motorrijles in Rotterdam worden diverse onderdelen van het motorrijden uitgelegd, gedemonstreerd en mag u natuurlijk zelf plaats nemen op de motor. Op basis van uw vorderingen, zal de instructeur aan het eind van de les een advies uitbrengen over de verwachte hoeveelheid uren rijles.