2toDrive

Deelnemers

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op 010-2383444.

Veel gestelde vragen

1. Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Je theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.
2. Ben je 16,5 jaar? Dan mag je praktijklessen volgen en een tussentijdse toets afleggen. De begeleiderspas kun je ook vanaf 16,5 jaar aanvragen.
3. Op je begeleiderspas staan de coaches. Een coach dient zich te registreren met DigiD. Er kunnen minimaal 1 en maximaal 5 coaches je begeleider worden. Wil je weten wanneer een coach geschikt is om je te begeleiden, neem dan contact met ons op. Nadat al je coaches zich geregistreerd hebben kun jij de begeleiderspas aanvragen.
4. Zodra je 17 wordt mag je het praktijkexamen afleggen.
5. Wanneer je geslaagd bent kan je je rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Je rijbewijs kan alleen worden afgegeven als de aanvraag van je begeleiderspas is goedgekeurd door de RDW.
6. Samen met je rijbewijs, begeleiderspas en coach mag je auto rijden tot je 18e verjaardag. Vanaf die dag mag je zelfstandig autorijden, dus zonder coach!

Meer weten?

Meer informatie vind je onder Ins & Outs Coach 2toDrive en FAQ 2toDrive, beide te vinden in de linkerkolom.

Voor meer informatie over 2toDrive klikt u hier

ACTIES EN KORTINGEN

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorie├źn instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstand contactformulier of via telefoonnummer: 010-2383444. Wilt u liever een persoonlijk gesprek kom dan lang op ons hoofdkantoor op de Vlaardingweg 23 te Rotterdam (gratis parkeren).

Contactformulier