BILT & BAHADOER OPLEIDINGSINSTITUUT B.V. mede h.o.d.n. VERKEERSSCHOOL KOOS VAN DER BILT

Jacco van der Bilt (Bestuurder-Directeur)

Jacco van der Bilt, zoon van Koos van der Bilt en Suze van der Bilt-Snoeij is geboren op 15 februari 1973 in Vlaardingen.
Jacco is getrouwd met mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer die tevens mede-eigenaar is.

Na een technische opleiding (LTS en MTS) is hij begonnen bij Opel Dealer van der Kooij te Schiedam als automonteur. Naast zijn werkzaamheden bij van der Kooij is hij altijd werkzaam geweest in het bedrijf van zijn ouders: Verkeersschool Koos van der Bilt.

Het vak rijinstructie (alle categorieën) heeft hij tijdens deze periode in korte tijd eigen gemaakt. Met zijn vrouw heeft hij een opleidingsinstituut ontwikkeld in 2008 gespecialiseerd in de bijscholingen van rijinstructeurs alle categorieën, dat de huidige basis vormt van de Verkeersschool. Daarnaast heeft Jacco een grote passie voor muziek en heeft hij zijn hobby als DJ verder uitgebouwd. Zo nu en dan staat hij dus zelf achter de draaitafels in Koos van der Bilt Horeca Exploitatie, maar hij verschijnt ook op andere (bedrijfs)feestjes achter de draaitafels. Jacco heeft tevens zijn vakbekwaamheidspapieren om als horeca exploitant en beheerder op te treden.

Door de afgelopen jaren in de schaduw van zijn vader mee te lopen, het goed lopende eigen opleidingsinstituut, het behouden van zijn passie voor muziek en het volgen van een particuliere opleiding bedrijfsmanagement op HBO niveau werd het ondernemerschap zijn grootste doel.

Momenteel heeft hij na alle inzet zijn persoonlijke doelen bereikt en leidt hij samen met zijn vrouw de succesvolle bedrijven vernoemd naar zijn vader en schoonvader als grondleggers: Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut, Verkeersschool Koos van der Bilt en Koos van der Bilt Horeca Exploitatie.

mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer (Bestuurder)

Rajshree van der Bilt-Bahadoer, dochter van Wim Bahadoer en Rosita Bhagwandin is geboren op 27 januari 1981 in Tiel. Rajshree is getrouwd met Jacco van der Bilt die tevens mede-eigenaar is.

Na het gymnasium heeft zij 5 jaar gewerkt op Luchthaven Schiphol, de laatste jaren als supervisor van de Italiaanse luchtvaarmaatschappij Alitalia. Zij heeft afscheid genomen van Alitalia door haar behoefte om te gaan studeren en heeft aldus een studie Nederlands Recht voltooid aan de Erasmus Universiteit (Master Strafrecht, met als onderscheidend vermogen een scriptie op het gebied van het Burgerlijk Recht en het Staats- en Bestuursrecht). Naast haar werkzaamheden op Schiphol en haar studie is zij bovendien altijd werkzaam geweest in het bedrijf van haar ouders (Verkeersschool Remember) en nadien in die van haar schoonouders (Verkeersschool Koos van der Bilt).

Het vak rijinstructie heeft zij tijdens deze periode in korte tijd eigen gemaakt. Met haar man heeft zij een opleidingsinstituut ontwikkeld in 2008 gespecialiseerd in de bijscholingen van rijinstructeurs alle categorieën, dat de huidige basis vormt van de Verkeersschool. Daarnaast heeft zij tevens in de weekenden om haar studie te bekostigen in de horeca gewerkt als serveerster, barmedewerkster en zelfs in de spoelkeuken. Zij heeft haar passie voor de horeca ontwikkeld en deswege tevens haar vakbekwaamheidspapieren om als horeca exploitant en beheerder op te treden. Zo nu en dan bedient zij zelf de tafels of schenkt zij een colaatje in achter de bar in Koos van der Bilt Horeca Exploitatie.

Door de afgelopen jaren in de schaduw van de twee vaders mee te lopen, het goed lopende eigen opleidingsinstituut, het behouden van haar passie voor de horeca en het volgen van een universitaire Minor (Ondernemerschap, innovatie en effectieve toepassing van het recht), werd het ondernemerschap haar grootste doel.

Momenteel heeft zij na alle inzet haar persoonlijke doelen bereikt en leidt zij samen met haar man de succesvolle bedrijven vernoemd naar haar vader en schoonvader als grondleggers: Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut, Verkeersschool Koos van der Bilt en Koos van der Bilt Horeca Exploitatie.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstand contactformulier of via telefoonnummer: 010-2383444. Wilt u liever een persoonlijk gesprek kom dan lang op ons hoofdkantoor op de Vlaardingweg 11 te Rotterdam (gratis parkeren).

Contact met Jacco of Rajshree van der Bilt?