*KOOS DENKT MEE!*€ 35,- per autorijles (geen beginnende rijinstructeurs) Rotterdam

Nu voor € 35,-

€ 28,93 exclusief btw.

Het normale tarief is € 39,00 per les.

*Let op ook tijdens deze MEGADEAL worden de lessen verzorgd door rijinstructeurs en docenten die minimaal 15 jaar ervaring hebben en volledig zijn nageschoold volgens de eisen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. U krijgt bij Verkeersschool Koos van der Bilt nooit les van beginnende rijinstructeurs of docenten.
Wij hebben ook vrouwelijke rijinstructeurs en docenten in ons Team en zijn al jaren CODE 95-opleider.*

Deze aanbieding is slechts geldig voor autorijlessen in 2017 die nog moeten plaatsvinden en niet voor lessen uit het verleden.
Ophalen van station Rotterdam/Schiedam is vereist.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven *KOOS DENKT MEE!*€ 35,- per autorijles (geen beginnende rijinstructeurs) Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens