Cursuspakket Examenklaar (10 autorijlessen incl. CBR examen)

Nu voor € 650,-

€ 537,19 exclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die versneld het rijbewijs B wilt behalen.

Inhoud

De cursus bestaat uit 10 autorijlessen van 50 minuten en een praktijkexamen welke door het CBR wordt afgenomen. Tijdens de rijlessen wordt er aandacht besteed aan het deelnemen aan het hedendaagse verkeer. Meer details hierover vindt u op onze website

Toelatingseisen/voorwaarden

U dient minimaal 16,5 jaar te zijn. Voor het CBR praktijkexamen dient u in het bezit te zijn van een geldig theorie B certificaat.

Opleidingsfrequentie

Een compactopleiding wordt in minimale blokken van 2 autorijlessen gereden. Een autorijles kan een of meerdere keren per week plaatsvinden. De planning stemt u af met de instructeur en/of planning, afhankelijk van het advies.

Examen

Voor details over het CBR examen verwijzen wij u naar onze pagina’s over de personenauto opleiding.

Kosten toelichting

Bij de kosten is de huur van de auto, begeleiding door de instructeur tijdens het CBR examen en de examenleges welke verschuldigd zijn aan het CBR inbegrepen.

Extra informatie

Afhankelijk van de uitslag van de intest en/of uw keuze, kunt u kiezen uit een aantal in uren varierende compacte rijopleidingen inclusief een CBR praktijkexamen.

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Cursuspakket Examenklaar (10 autorijlessen incl. CBR examen)

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens