Besloten terrein VPBC (Rijbewijs Vrachtauto chauffeur) Beroepschauffeur Code 95 Rotterdam

Nu voor € 350,-

€ 423,50 inclusief btw.

Voor wie?

Een ieder die naast het vrachtautorijbewijs in het bezit moet zijn van de Vakbekwaamheid.

Inhoud

Op de cursusdag gaat u met een vrachtauto rijden op een besloten terrein. U leert daar 7 verschillende oefeningen die bij elkaar een parcour vormen. U leert te manoeuvreren met zeer beperkte ruimte. Daarbij is het belangrijk dat u weet waar de gevaren liggen met betrekking tot schade en andere weggebruikers. Het afstellen van de spiegels is hierbij van groot belang en dat is dan ook het eerste scenario dat u dient te doen.

Studietijd en duur van de opleiding

  • 2 dagdelen les
  • examen is aan het eind van het tweede dagdeel
  • geen studietijd thuis

Toelatingseisen/voorwaarden

Op de dag van het examen dient u minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit van geldige legitimatie.

Opleidingsfrequentie

Wekelijks op basis van aanvraag

Examen

Het examen wordt afgenomen door een van onze daartoe bevoegde instructeurs onder toezicht van het CCV examenhuis wat een zelfstandige divisie is van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen)
Het examen duurt 30 minuten. In deze tijd moeten 7 scenario’s worden gedaan. Elk
scenario moet voldoende zijn om te slagen.

Kosten toelichting

Bij de opleidingsprijs is het examen inbegrepen

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat.

Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Informatieaanvraag/inschrijven Besloten terrein VPBC (Rijbewijs Vrachtauto chauffeur) Beroepschauffeur Code 95 Rotterdam

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Cursusgegevens