Groot rijbewijs halen - Bent u opzoek naar een goede, betrouwbare privé kok aan huis? Onze privé kok zorgt dat u een heerlijke en gezellige avond tegemoet gaat.

Groot rijbewijs halen

U wilt uw groot rijbewijs halen? Dat kan! Verkeersschool Koos van der Bilt verzorgt lessen in Rotterdam en omgeving voor zowel motor, personenauto als vrachtwagen. Als professioneel opleidingsinstituut kunt u bij ons uw groot rijbewijs halen. Benieuwd wat verkeersschool Koos van der Bilt te bieden heeft?

Groot rijbewijs halen onder begeleiding van Koos van der Bilt

Uw groot rijbewijs halen is mogelijk bij verkeersschool Koos van der Bilt. Onze ervaren medewerkers kunnen u voorzien van uitstekende begeleiding. Tijdens de rijlessen in de vrachtwagen rijdt u uitsluitend in een vrachtauto die voldoet aan de meest recente milieu-eisen. Daarnaast is de Richtlijn Vakbekwaamheid voor de chauffeurs volledig geïntegreerd in onze opleidingen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij dan ook de aangewezen partner om uw groot rijbewijs bij te halen!

Bij ons uw groot rijbewijs halen? Neem direct contact op voor de mogelijkheden. Een groot rijbewijs halen doet u bij verkeersschool Koos van der Bilt!

Vragen over een groot rijbewijs halen?

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onderstand contactformulier of via telefoonnummer: 010-2383444. Wilt u liever een persoonlijk gesprek kom dan lang op ons hoofdkantoor op de Vlaardingweg 23 te Rotterdam (gratis parkeren).

Contact