Koos Horeca

Koos van der Bilt Horeca Exploitatie

Bezoek onze foto galerij onderaan de pagina.

Het beroemde Theaterrestaurant ‘De Heksenkethel’ aan de Baan nummer 44 gaat gelukkig toch niet voor Rotterdam verloren! Het Team van Koos van der Bilt steekt de nek uit en gunt het etablissement een tweede leven: ‘Koos van der Bilt Horeca Exploitatie’. Genoemd naar vader en grondlegger van de minstens zo beroemde Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965).

De theaterzaal met volledig geoutilleerde keukens, bar, buffetruimte, kleedkamer en parkeerplaats is te reserveren voor elke gelegenheid in de zakelijke- en privésfeer. Een bruiloft (inclusief huwelijksvoltrekking), seminar, productpresentatie, workshop, verenigingsavond en natuurlijk personeelsfeest: alles is mogelijk en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ook is er een programmering van opwindende feestavonden in Parijse sferen. Moulin Rouge in hartje Rotterdam.

Iets te vieren? Verjaardag, doopfeest, ceremonies, receptie, personeelsfeest, culinair diner of gewoon een swingende feestavond? In onze zaal en foyer is alles mogelijk van receptie tot feestavond en van buffetten tot stijlvolle diners. Uw feest wordt bij ons een bijzondere herinnering voor het leven.Koos van der Bilt denkt mee en creërt samen met u een dag om nooit te vergeten. Uw aanwezigheid verdient onze speciale aandacht en daarom organiseren wij dit, in tegenstelling tot de andere diensten, niet met vastomlijnde arrangementen, maar maken wij een persoonlijke invulling naar uw eigen ideeën en wensen.
Prijzen:

Zaalhuur: Vanaf € 750,- (max 300 personen).
Catering: Vanaf € 5,50 (per persoon).
Dj Booth: Vanaf € 150,- (incl. theater en discolicht).

Uw avondje uit vraagt om een unieke plek waarbij al uw wensen mogelijk moeten zijn. Koos van der Bilt maakt uw avondje uit gegarandeerd tot de avond van uw leven. Midden in het prachtige centrum van Rotterdam komt uw avondje uit perfect tot zijn recht. Koos van der Bilt heeft in het weekend de beschikking over een eigen Parkeerterrein: parkeren in het weekend tijdens een besloten feest is voor uw gasten dus gratis.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. (Zie Algemene Voorwaarden onder aan deze pagina.)

Locatie: BAAN 44 te ROTTERDAM (nabij de Erasmusbrug, achter het Oogziekenhuis en om de hoek van de Witte de Withstraat).

Voor reserveringen of het maken van een vrijblijvende afspraak of een bezichtiging kunt u bellen met 010-2383444 of mailen naar info@koosvanderbilt.nl.

Horeca Opleidingen: SOCIALE HYGIENE (SVH), HACCP, BHV, EHBO

Een Verklaring Sociale Hygiëne is een document waarover alle leidinggevenden in de Nederlandse horeca dienen te beschikken. Zij wordt uitgegeven door de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), na toetsing van de kennis van de betreffende personen.

De wet verlangt van de genoemde leidinggevenden dat zij kennis en inzicht hebben met betrekking tot:

- De invloed van alcohol op het menselijk lichaam en de menselijke geest
- De invloed van drugs op het menselijk lichaam en de menselijke geest
- De invloed van combinaties van die twee, al dan niet met bepaalde medicijnen
- De gevolgen van alcoholafhankelijkheid en alcoholmisbruik
- Het gebruik van speelautomaten en het risico op gokverslaving
- Binnen de branche geldende codes op het gebied van alcohol
- Bepaalde technische en bouwkundige voorzieningen van horecagelegenheden
- De verschillende bedrijfsformules en de invloed daarvan op het gedrag van gasten

Cursussen en trainingen op deze terreinen worden op aanvraag verzorgd bij ons op locatie, maar zelfstudie is ook mogelijk. Boeken Sociale Hygiene zijn bij ons verkrijgbaar in het NEDERLANDS, ARABISCH en TURKS.

De examinering berust altijd bij de SVH. In de lesstof wordt ook nader ingegaan op de instrumenten die horecabedrijven hebben om bepaalde gedragingen van gasten te stimuleren of juist te ontmoedigen. Zo worden horecagelegenheden gestimuleerd om duidelijke huisregels in te voeren er daar nadrukkelijk op te handhaven. Daarom zijn communicatie en sociale vaardigheden belangrijke onderdelen van het examen, naast kennis over verwante gebieden zoals de Drank- en Horecawet, Wet wapens en munitie en de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Contact