Terug naar nieuws

Brief van onze directeur (25 augustus 2020)

Dinsdag 25 augustus 2020

Beste opdrachtgever en cursist,

Het afgelopen half jaar stond in het teken van het coronavirus en de beperkende maatregelen die moesten worden genomen.
In deze periode heb ik u als opdrachtgever en cursist van Verkeersschool Koos van der Bilt een aantal keer een brief gestuurd.

Ik wilde u graag persoonlijk informeren over wat Verkeersschool deed voor leerlingen en medewerkers, en benadrukken dat uw veiligheid en gezondheid voorop staat.

Afstand houden
Nu staat de herfst voor de deur en zijn de eerste scholen al begonnen in Nederland. Veel van de beperkende maatregelen zijn afgelopen weken aangescherpt.
De versoepeling tijdens de zomervakantie was prettig, maar zorgt nu ook voor verwarring. Dat is begrijpelijk, want iedereen gaat anders om met de maatregelen die van kracht zijn.
Voor Verkeersschool Koos van der Bilt staat veilig en prettig lessen volgen en examens doen altijd voorop. Voor u als leerling en voor alle collega’s op de vloer, in de leslokalen en in de lesvoertuigen.
Ook komende periode hebben wij uw medewerking nodig, zodat we veilig met elkaar kunnen genieten van de ruimte die er nog immer is voor het opleiden.

Tijd om vooruit te kijken
Ondertussen werken wij verder aan digitale oplossingen die u dit voorjaar zo massaal heeft omarmd. De capaciteit van digitale lesmogelijkheden wordt dit najaar versneld vergroot, zodat we per week meer opleidingen kunnen afronden. Daarnaast zullen eind dit jaar de website en onze app gebruiksvriendelijker worden. En ik ben blij om te zien dat enorm veel leerlingen onze Verkeersschool app inmiddels elke dag gebruiken, bijvoorbeeld om lesroosters of vorderingen in te zien. Deze zomer bleven veel mensen in eigen land en hebben wij onze praktijkopleidingen, theorielessen en examens weer herstart.
Wij gaan er als Verkeersschool Koos van der Bilt voor zorgen dat u een geslaagd najaar tegemoet gaat. Met veel aandacht voor kennis en een snelle service. Wij zetten er dit najaar onze schouders onder.

Tot slot
De eerste brief die ik u stuurde, op 2 april, eindigde ik met de zin ‘… Hartelijk dank voor uw keuze voor Verkeersschool Koos van der Bilt. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar….’ Als ik terug kijk op de afgelopen maanden, wil ik u als leerling, en het team om mij heen van meer dan 60 zeer betrokken collega’s, een compliment maken en bedanken voor alle hulp.

Ik wens u een geslaagd najaar.

Jacco van der Bilt
Directeur