Terug naar nieuws

COVID-19 (Coronavirus) Nieuws

Maandag 16 maart 2020

Als leerling van Verkeersschool Koos van der Bilt vertrouwt u op ons om u veilig, comfortabel en verantwoord op te leiden. Nu de wereld te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij uw vertrouwde opleidingspartner zijn.

Verkeersschool Koos van der Bilt volgt het besluit van het kabinet en het IBKI. Rijinstructeurs werken in een sector die van vitaal belang is voor het draaiend houden van onze maatschappelijke structuren, evenals de zorg. Verkeersveiligheidseducatie is eveneens zeer vitaal voor de maatschappij. Wanneer het coronavirus is verslagen, blijft de impact van een verkeersongeval immers groot.

LET OP: alle praktijklessen en examens tot 6 april 2020 zijn geannuleerd! We verzorgen de lessen alleen nog digitaal.
Deze gaan door via:
1. Telefonisch
2. Thuisstudie: Gratis thuis bezorgd.
3. Whatsapp
4. FaceTime
5. Digitale lesomgeving

Wij zijn flexibel en kunnen ons digitaal aanpassen aan uw wens.
De leerboeken, lesmaterialen en toetsen worden door ons gratis thuis bezorgd

Wat als u een opleiding hebt gedurende deze periode en ziek bent?
Uw opleiding wordt geannuleerd en u ontvangt een tegoedbon ter waarde van de betreffende opleiding, die u kunt besteden bij een volgende opleiding.
Deze maatregel betreft alle opleidingen die vanaf vandaag (16 maart) tot en met 6 april zullen plaatsvinden. ​

Wat als u een theoretische bijscholing of praktische bijscholing hebt of hebt na deze periode?​
Uw bijscholing gaat vooralsnog gewoon door. Verkeersschool Koos van der Bilt biedt de mogelijkheid de theoretische bijscholing gratis om te boeken.
Heeft u zich ingeschreven voor de opleiding Coaching en Feedback Geven, maar volgt u toch liever het – na 1 april verplichte – onderwerp Het RVV?
Geen probleem, bij Verkeersschool Koos van der Bilt kan het!​

Voor alle updates kunt u terecht op www.ibki.nl, waar alle veelgestelde vragen met betrekking tot deze periode worden beantwoord.
U kunt ook terecht op www.rivm.nl voor meer informatie omtrent het coronavirus.

Welke preventiemaatregelen heeft Verkeersschool Koos van der Bilt getroffen?
In deze onzekere tijd begrijpen wij volledig dat u mogelijk aarzelt om een opleiding te volgen. Wij verzekeren u dat Verkeersschool Koos van der Bilt alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om ieders gezondheid te beschermen door de onze praktijklessen te staken en de theorielessen digitaal op afstand aan te bieden.

De volgende maatregelen zijn getroffen om ons gebouw en ruimtes voor onze docenten en kantoorpersoneel aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Voor het betreden van het gebouw
Ons lesgebouw en alle ruimtes worden altijd volgens de hoogste normen gedesinfecteerd. Hieronder vallen persoonlijke ruimtes, zoals tafels, armleuningen, bureaustoelen enz., en gemeenschappelijke ruimtes, zoals keukens, toiletten en tapijten.

Tijdens de openingstijden
De kans op infectie met COVID-19 bij betreden van ons gebouw is minimaal. Toch doet ons personeel er alles aan om de omgeving schoon te houden.
Er geldt een strikt deurbeleid. Mocht iemand in de omgeving symptomen van het coronavirus vertonen, dan treedt een strikt protocol voor infectieziekten in werking. In alle ruimtes zijn speciale “coronakits” aanwezig, die helpen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Strikte hygiëneregels
Onze sterke focus op hygiëne geldt voor heel de organisatie, inclusief onze cateringdiensten. Ingrediënten zijn vers en lokaal geproduceerd en onze cateringmensen zijn getraind om te voldoen aan de strengste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid (o.a. SVH en HAACCP).

Wij verzekeren u dat we de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet volgen. Hierbij houden wij ons aan de adviezen en richtlijnen van de GGD, de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten.

Al meer dan 55 jaar heeft Verkeersschool Koos van der Bilt voor verschillende uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen in onze activiteiten, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met die inzet in gedachten, zijn wij ervan overtuigd dat we ook deze uitdaging zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat wij, 60 medewerkers, er alles aan doen om u een prettige opleiding te bezorgen.

Hartelijk dank voor uw keuze voor Verkeersschool Koos van der Bilt. Ik wens u een geslaagd resultaat!