Organisatie

*ISO 9001:2015*

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. Verkeersschool is ISO gecertificeerd (ID: 9108644209) voor het kwaliteits- en managementbeleid en houdt in dat:

  • Altijd wordt gewerkt volgens vastgestelde protocollen en procedures;
  • Wij bekend zijn met de wensen en verwachtingen van onze medewerkers, klanten en leerlingen;
  • Er continu gemonitord wordt of het onderwijs verleend wordt aan alle eisen van de wet- en regelgeving, professionele standaarden en verwachtingen van de samenwerkingspartners voldoet;
  • Er continu gecontroleerd wordt waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd om de kwaliteit te verbeteren.

Naast deze algemene keurmerken zijn er ook een aantal keurmerken en certificaten die aan een specifiek opleidingstraject van Verkeersschool Koos van der Bilt zijn toegekend.

ISO 9001:2015 registratie

Jacco van der Bilt (Bestuurder-Directeur)

Jacco van der Bilt, zoon van Koos van der Bilt en Suze van der Bilt-Snoeij is geboren op 15 februari 1973 in Vlaardingen.
Jacco is getrouwd met mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer die tevens mede-eigenaar is.

Na een technische opleiding (LTS en MTS) is hij begonnen bij Opel Dealer van der Kooij te Schiedam als automonteur. Naast zijn werkzaamheden bij van der Kooij is hij altijd werkzaam geweest in het bedrijf van zijn ouders: Verkeersschool Koos van der Bilt.

Het vak rijinstructie (alle categorieën) heeft hij tijdens deze periode in korte tijd eigen gemaakt. Met zijn vrouw heeft hij een opleidingsinstituut ontwikkeld in 2008 gespecialiseerd in de bijscholingen van rijinstructeurs alle categorieën, dat de huidige basis vormt van de Verkeersschool. Daarnaast heeft Jacco een grote passie voor muziek en heeft hij zijn hobby als DJ verder uitgebouwd. Zo nu en dan staat hij dus zelf achter de draaitafels in Koos van der Bilt Horeca Exploitatie, maar hij verschijnt ook op andere (bedrijfs)feestjes achter de draaitafels. Jacco heeft tevens zijn vakbekwaamheidspapieren om als horeca exploitant en beheerder op te treden.

Door de afgelopen jaren in de schaduw van zijn vader mee te lopen, het goed lopende eigen opleidingsinstituut, het behouden van zijn passie voor muziek en het volgen van een particuliere opleiding bedrijfsmanagement op HBO niveau werd het ondernemerschap zijn grootste doel.

Momenteel heeft hij na alle inzet zijn persoonlijke doelen bereikt en leidt hij samen met zijn vrouw de succesvolle bedrijven vernoemd naar zijn vader en schoonvader als grondleggers: Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut, Verkeersschool Koos van der Bilt.

mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer (Bestuurder)

Rajshree’s quote:
Vision Zero - Van der Bilt: “We enjoy today, we are aware that we are not taking anything with us, we share what we know and can and leave the world beautiful: zero traffic victims, zero waste, zero exclusion.”

Rajshree, dochter van Wim Bahadoer en Rosita Bhagwandin, schoondochter van Koos van der Bilt en Suze Snoeij, is geboren op 27 januari 1981 in Tiel, getrouwd met Jacco van der Bilt en heeft 3 kinderen: Sander, Dylan en Julia.

Na het Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam heeft zij 5 jaar gewerkt op Schiphol, de laatste jaren als supervisor van de Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia. Zij heeft afscheid genomen van Alitalia door haar behoefte om te studeren. Rajshree heeft een studie Nederlands Recht (LLM) voltooid aan de Erasmus Universiteit (Master Strafrecht, met als onderscheiding een scriptie op het gebied van het Burgerlijk Recht en het Staats- en Bestuursrecht). Naast haar werkzaamheden op Schiphol en haar studie is zij altijd werkzaam geweest in de bedrijven van haar ouders en schoonouders.

Vision Zero is het gevolg van haar liefde voor de mens, de mobiliteit en de maatschappij. Met haar man Jacco heeft zij een opleidingsinstituut ontwikkeld in 2008 gespecialiseerd in de bijscholing van rijinstructeurs alle categorieën: de huidige basis van haar visie. Daarnaast heeft zij in de weekenden als reisbegeleidster op de Euro Disney Kidsbus (OAD) en in de Rotterdamse horeca gewerkt om haar studie te bekostigen.

Door de afgelopen jaren in de schaduw van twee vaders mee te lopen, het goed lopende eigen opleidingsinstituut, het volgen van een universitaire Minor (Ondernemerschap, innovatie en de effectieve toepassing van het recht), het verkrijgen van de vakbekwaamheid NIWO, het behalen van Didactiek op de Erasmus Universiteit (RISBO), en haar liefde voor schepen (kapitein) werd het ultieme ondernemerschap haar grootste doel.

Momenteel heeft zij na alle inzet haar persoonlijke doelen bereikt en leidt zij samen met haar man Jacco van der Bilt de succesvolle bedrijven vernoemd naar de vaders als oprichters en grondleggers: Van der Bilt Transport & Opleidingen (NIWO vergunning: UPS, DHL en GLS), Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut, Verkeersschool Koos van der Bilt, Van der Bilt BTW Vrije Opleidingen (CRBKO), ANWB Rijopleiding Rotterdam, ANWB Rijopleiding Spijkenisse en Rajshree van der Bilt Marina Academy.