Organisatie

*ISO 9001:2015*

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. Verkeersschool is ISO gecertificeerd (ID: 9108644209) voor het kwaliteits- en managementbeleid en houdt in dat:

  • Altijd wordt gewerkt volgens vastgestelde protocollen en procedures;
  • Wij bekend zijn met de wensen en verwachtingen van onze medewerkers, klanten en leerlingen;
  • Er continu gemonitord wordt of het onderwijs verleend wordt aan alle eisen van de wet- en regelgeving, professionele standaarden en verwachtingen van de samenwerkingspartners voldoet;
  • Er continu gecontroleerd wordt waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd om de kwaliteit te verbeteren.

Naast deze algemene keurmerken zijn er ook een aantal keurmerken en certificaten die aan een specifiek opleidingstraject van Verkeersschool Koos van der Bilt zijn toegekend.

ISO 9001:2015 registratie

Jacco van der Bilt (Bestuurder-Directeur)

Jacco van der Bilt, zoon van Koos van der Bilt en Suze van der Bilt-Snoeij is geboren op 15 februari 1973 in Vlaardingen.
Jacco is getrouwd met mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer die tevens mede-eigenaar is.

Na een technische opleiding (LTS en MTS) is hij begonnen bij Opel Dealer van der Kooij te Schiedam als automonteur. Naast zijn werkzaamheden bij van der Kooij is hij altijd werkzaam geweest in het bedrijf van zijn ouders: Verkeersschool Koos van der Bilt.

Het vak rijinstructie (alle categorieën) heeft hij tijdens deze periode in korte tijd eigen gemaakt. Met zijn vrouw heeft hij een opleidingsinstituut ontwikkeld in 2008 gespecialiseerd in de bijscholingen van rijinstructeurs alle categorieën, dat de huidige basis vormt van de Verkeersschool. Daarnaast heeft Jacco een grote passie voor muziek en heeft hij zijn hobby als DJ verder uitgebouwd. Zo nu en dan staat hij dus zelf achter de draaitafels in Koos van der Bilt Horeca Exploitatie, maar hij verschijnt ook op andere (bedrijfs)feestjes achter de draaitafels. Jacco heeft tevens zijn vakbekwaamheidspapieren om als horeca exploitant en beheerder op te treden.

Door de afgelopen jaren in de schaduw van zijn vader mee te lopen, het goed lopende eigen opleidingsinstituut, het behouden van zijn passie voor muziek en het volgen van een particuliere opleiding bedrijfsmanagement op HBO niveau werd het ondernemerschap zijn grootste doel.

Momenteel heeft hij na alle inzet zijn persoonlijke doelen bereikt en leidt hij samen met zijn vrouw de succesvolle bedrijven vernoemd naar zijn vader en schoonvader als grondleggers: Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut, Verkeersschool Koos van der Bilt.

mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer (Bestuurder)

Rajshree van der Bilt-Bahadoer (LLM), dochter van Wim Bahadoer en Rosita Bhagwandin, schoondochter van Koos van der Bilt en Suze Snoeij, is geboren op 27 januari 1981 in Tiel. Rajshree is getrouwd met Jacco van der Bilt die mede-eigenaar is.

Na het gymnasium heeft zij 5 jaar gewerkt op Luchthaven Schiphol, de laatste jaren als supervisor van de Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia. Zij heeft afscheid genomen van Alitalia door haar behoefte om te gaan studeren en heeft aldus een studie Nederlands Recht voltooid aan de Erasmus Universiteit (Master Strafrecht, met als onderscheidend vermogen een scriptie op het gebied van het Burgerlijk Recht en het Staats- en Bestuursrecht). Naast haar werkzaamheden op Schiphol en haar studie is zij altijd werkzaam geweest in de bedrijven van haar ouders en schoonouders.

Het vak rijinstructie heeft zij tijdens deze periode in korte tijd eigen gemaakt. Met haar man heeft zij een opleidingsinstituut ontwikkeld in 2008 gespecialiseerd in de bijscholingen van rijinstructeurs alle categorieën, dat de huidige basis vormt van de Verkeersschool. Daarnaast heeft zij in de weekenden als reisbegeleidster op de Euro Disney Kidsbus (OAD) en in de horeca gewerkt om haar studie te bekostigen. Zij heeft haar passie voor de horeca ontwikkeld en haar vakbekwaamheidspapieren om als horeca exploitant op te treden.

Door de afgelopen jaren in de schaduw van twee vaders mee te lopen, het goed lopende eigen opleidingsinstituut, het behouden van haar passie voor de horeca en het volgen van een universitaire Minor (Ondernemerschap, innovatie en de effectieve toepassing van het recht), werd het ondernemerschap haar grootste doel.

Momenteel heeft zij na alle inzet haar persoonlijke doelen bereikt en leidt zij samen met Jacco van der Bilt de succesvolle bedrijven vernoemd naar de vaders als grondleggers: Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut, Verkeersschool Koos van der Bilt, Van der Bilt BTW Vrije Opleidingen.

BILT EN BAHADOER OPLEIDINGSINSTITUUT B.V.

KvK-nummer: 24432765
Deze inschrijving valt onder beheer van Kamer van Koophandel Rotterdam
Rechtspersoon: RSIN 819187367
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap
Statutaire naam: Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut B.V.
Statutaire zetel: Rotterdam
Eerste inschrijving handelsregister: 20-03-2008
Datum akte van oprichting: 17-03-2008
Datum akte laatste statutenwijziging: 09-01-2013
Onderneming Handelsnamen:Verkeersschool Koos van der Bilt
Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut
Van der Bilt BTW Vrije Opleidingen
Startdatum onderneming:17 maart 2008
6 november 2012 overname immateriele activa Verkeersschool Koos van der Bilt B.V. door Jacco van der Bilt Holding B.V. (immateriele activa 20 september 1965)
9 januari 2013 Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut B.V.: gebruiksrecht handelsnaam Verkeersschool Koos van der Bilt.
SBI-code:8553 - Auto- en motorrijscholen SBI-code: 85592 - Bedrijfsopleiding en -training
VestigingVestigingsnummer 000017674328 Handelsnamen Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut B.V. Verkeersschool Koos van der Bilt
Bezoekadres HoofdkantoorThurledeweg 111-113, 3044 ER Rotterdam (Spaanse Polder)
Bezoekadres voor Verkeersschool Koos van der Bilt
Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut
Van der Bilt BTW Vrije Opleidingen
Telefoonnummers: 010 23 83 444 (Team)
0653 813 109 (Jacco van der Bilt: Bestuurder/CEO, functie Directeur)
0624 695 330 (mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer: Bestuurder/CEO)
E-mailadressen:
Algemeen: info@koosvanderbilt.nl
Directie:Jacco van der Bilt: jacco@koosvanderbilt.nl
mr. Rajshree van der Bilt-Bahadoer: rajshree@koosvanderbilt.nl
Bedrijfsleider:Sadhana Bahadoer: sadhana@koosvanderbilt.nl
Opleidingen online:info@koosvanderbilt.nl
Planning:Trudy Bun: trudy@koosvanderbilt.nl
Financien:administratie@koosvanderbilt.nl
Exclusief voor de Gemeente Rotterdam:rotterdam@koosvanderbilt.nl

|

Ondernemingen

Financiële Holding: Jacco van der Bilt Holding B.V.
Werkmaatschappijen: Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut B.V.
Verkeerschool Koos van der Bilt
Van der Bilt BTW Vrije Opleidingen