Motorrijbewijs in Rotterdam - U wilt uw motorrijbewijs in Rotterdam halen? Koos van der Bilt biedt goede begeleiding en uitstekende lessen!

Motorrijbewijs in Rotterdam

U wilt uw motorrijbewijs in Rotterdam halen? Dan bent u bij verkeersschool Koos van der Bilt aan het juiste adres! Wij bieden u rij opleidingen voor het behalen van zowel een vrachtwagen-, personenauto- als motorrijbewijs in Rotterdam! Als professioneel opleidingsinstituut begeleiden wij u graag in het traject om uw motorrijbewijs te halen. Benieuwd wat Koos van der Bilt u te bieden heeft?

Motorrijbewijs in Rotterdam halen onder begeleiding van Koos van der Bilt

De praktijk rijlessen voor de motor bestaan uit twee onderdelen. Zowel de voertuigbeheersing(AVB), als de verkeersdeelneming(AVD) moet u voldoende afronden om het motorrijbewijs in bezit te krijgen. Koos van der Bilt biedt goede begeleiding bij het behalen van uw motorrijbewijs in Rotterdam. Wij zorgen dat u binnen no-time veilig de weg op kunt!

Benieuwd naar de rijlessen bij Koos van der Bilt? Neem direct contact op voor de mogelijkheden. Koos van der Bilt is dé partner voor het behalen van een motorrijbewijs in Rotterdam!

Vragen over het motorrijbewijs in Rotterdam?

Heeft u nog vragen over het behalen van een motorrijbewijs in Rotterdam? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord, zowel over de algemene eisen, als de persoonlijke begeleiding die wij bieden. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer
010 - 238 34 44.