OEFENEXAMENS van Koos

Relevante links met oefenexamens

Hiernaast vindt u een aantal veelgebruikte links ter voorbereiding op het examen naast het studiemateriaal op verzoek van onze docenten en leerlingen.
De oefenexamens kunnen tevens een goed beeld geven voor een ieder die voornemens is een opleiding bij Verkeersschool Koos van der Bilt te volgen.

Naast de weergegeven cursussen, verzorgt Verkeersschool Koos van der Bilt op verzoek tevens lesmateriaal en opleidingen ter voorbereiding van
- de examens voor het Tractorrijbewijs,
- de CCV examens Binnenvaart,
- de examens Directiechauffeur CCV-D1,
- de examens Directiechauffeur CCV-D2,
- de examens benodigd voor het werken in de horeca

Op naar een geslaagd resultaat!

ACTIES EN KORTINGEN

In verband met het 50-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Tijdens de middagpauze van iedere cursus wordt de deelnemer een lunch aangeboden. Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben minimaal 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorie├źn instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Ik Koos van der Bilt. U ook?

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt

Contact