Rijlessen Rotterdam

Rijlessen in Rotterdam: leren rijden in een vertrouwde omgeving

Met rijlessen in Rotterdam leert u in uw eigen stad alles over het besturen van een auto en een veilige deelname aan het verkeer. De instructeurs van Bilt en Bahadoer Opleidingsinstituut B.V. zijn allen deskundig en professioneel opgeleid, waardoor onze rijlessen in Rotterdam van het allerhoogste niveau zijn. Wij nemen de tijd voor u – tijd die u zelf kunt inplannen. Zo kunt u bij ons zelf beslissen wanneer u wilt lessen en hoe vaak in de week. Om het u helemaal makkelijk te maken, kunt u zelfs kiezen uit verschillende cursuspakketten. Dit is inclusief het praktijkexamen en dé manier om snel uw rijbewijs te halen.

Snel je rijbewijs halen vanaf zeventien jaar

Sinds november 2011 is het mogelijk om al op je zeventiende snel je rijbewijs te halen! Onze rijlessen in Rotterdam zijn er dan ook speciaal voor jongeren die niet kunnen wachten om zelf achter het stuur plaats te nemen. Je mag zelfs al je theorie-examen doen als je 16,5 jaar oud bent, zodat je op je zeventiende verjaardag meteen kunt starten met onze rijlessen in Rotterdam. Dat is nog eens snel je rijbewijs halen!

Bovendien bieden wij verschillende aantrekkelijke cursuspakketten. Deze bestaan altijd uit een vast aantal rijlessen in Rotterdam en omgeving (per pakket verschillend) en een praktijkexamen. Op deze manier weet je van tevoren al waar je aan toe bent en kun je toewerken naar dat ultieme doel: snel je rijbewijs halen.

Wij hebben de volgende pakketten in de aanbieding:

  1. Cursuspakket B – 25 lessen;
  2. Cursuspakket C – 29 lessen;
  3. Cursuspakket D – 33 lessen;
  4. Cursuspakket E – 37 lessen;
  5. Cursuspakket F – 41 lessen.

Bij ieder pakket wordt in minimale blokken van twee lessen gereden. Dit kan één of meerdere keren per week en wordt, afhankelijk van het advies, ingepland in overleg met de instructeur.