Terug naar rijopleidingen

Auto (B schakel en automaat)

Cursussen en prijzen

Informeer naar de mogelijkheden

Waarom je auto rijbewijs halen bij Koos van der Bilt?

  • Auto rijbewijs halen met spoed
  • Hoog slagingspercentage
  • Een rijschool met meer dan 50 jaar ervaring
  • Flexibele lestijden
  • Meerdere opleidingsmogelijkheden

Autorijbewijs

Voor rijbewijzen die zijn afgegeven op of ná 19 januari 2013: vierwielige motorrijtuigen met een gewicht van maximaal 3500 kg en gemaakt voor het vervoer van maximaal 8 personen, uzelf niet meegerekend.

Praktijklessen B + CBR-examen

De praktijklessen leiden doelgericht op voor het praktijkexamen. De lessen worden afgesloten met een praktijkexamen. Het examen wordt afgenomen door het CBR

*Het opleidingsvoertuig wordt verzorgt door Verkeersschool Koos van der Bilt. Dit voertuig zal worden ingezet voor de praktijkopleiding respectievelijk de verkeersdeelneming en het praktijkexamen
De examens worden afgenomen door het CBR

Theorieopleiding Personenauto incl. examen, onbeperkt koffie/thee en lunch.

In de cursus worden alle onderdelen behandeld die op het examen worden getoetst. De cursus wordt volledig begeleid door een interactief trainingssysteem welke qua werking identiek is aan het systeem van het CBR. Er zijn geen specifieke toelatingseisen. Vanzelfsprekend is de cursus in het Nederlands. Voor het examen dient men minimaal 16 1/2 jaar te zijn.
De cursus bestaat uit twee zaterdagen. Aansluitend vindt er een theorie examen plaats voor de categorie B bij het CBR.

Intest Cat. B

Een intest is een rijles waarin bepaald wordt in hoeveel uur een compacte/versnelde opleiding mogelijk is. Ook maakt de kandidaat kennis met ons product en onze dienstverlening. Tijdens een intest worden diverse onderdelen van het autorijden uitgelegd en indien noodzakelijk gedemonstreerd. Hierna gaat de kandidaat deze onderdelen uitvoeren met de benodigde hulp. Afhankelijk van de vorderingen worden er nieuwe onderdelen geïntroduceerd. Na afloop wordt er een advies gegeven. Dit is gebaseerd op de vorderingen tijdens de intest en de snelheid van de vorderingen.

Extra informatie

- Ophaallocatie Schiedam
U wordt opgehaald bij het trein- en busstation Schiedam Centraal. Onze bus stopt aan de achterzijde van het station (Parallelstraat) bij de taxistandplaats.

Informatie aanvragen over auto (B schakel en automaat)