Bromfiets Theoriecursus incl. Theorie-examen

Nu voor € 100,-

€ 82,64 exclusief btw

Speciaal voor de bromfiets hebben wij een theoriecursus waarin alle aspecten worden behandeld welke ook op het CBR examen worden getoetst.

Voor wie?
Een ieder die de theorie voor de bromfiets wilt behalen.

Inhoud
De cursus bestaat uit 4 avonden van 2 uur en een examen.

Toelatingseis
U kunt theorie-examen doen als u zestien jaar of ouder bent. U kunt wel voordat u zestien jaar wordt, de cursus volgen. Wij kunnen een theorie-examen regelen vanaf uw verjaardag.

Minimum leeftijd verlaagd naar 15,5
Het ministerie heeft de minimumleeftijd voor het theorie-examen bromfiets verlaagd naar 15,5 jaar.

Het examen
Het theorie-examen bromfiets duurt ongeveer drie kwartier, inclusief de toelichting. U moet ongeveer een half uur voor aanvang van het examen aanwezig zijn. Het examen bestaat uit vijftig vragen: ja/nee-vragen, meerkeuzevragen en vragen waar u zelf een getal in moet vullen. U moet minimaal 44 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Meenemen op het examen
Voordat u het theoriexamen voor de bromfiets mag doen, moet u het volgende kunnen tonen:

  • een geldig identiteitsbewijs

Let op! Als u geen geldig legitimatiebewijs bij u heeft, of als u niet op tijd op het examencentrum bent, kunt u niet deelnemen aan het theorie-examen. U krijgt het door u betaalde examengeld niet terug.

Individueel examen
In bijzondere gevallen kunt u het theorie-examen bromfiets ook individueel afleggen of met extra tijd. Dat kan in het Nederlands, maar ook in een andere taal. Er komt een toeslag bij voor een individueel examen.

Individueel examen in een vreemde taal
U kunt een individueel examen in een andere taal afleggen met behulp van een tolk. Voor de procedure van het inhuren van een erkende tolk kunt u contact opnemen met ons. De kosten van de tolk komen voor uw rekening. De kosten van het individuele examen komen daar nog bij.

Vragen over deze bromfiets theoriecursus?

Heb je vragen of ben je op zoek naar deskundig opleidingadvies? Onze specialisten staan nu voor je klaar.

Bel 010 238 34 44WhatsAppOf stuur een mail

Informatie aanvragen over bromfiets Theoriecursus incl. Theorie-examen