Examen Klaar Pakket A (Bromfiets)

Nu voor € 380,-

€ 314,05 exclusief btw

Voor wie?
Een ieder die met spoed met de bromfiets/brommobiel wil rijden en in het bezit is van een geldig Bromfiets Theoriecertificaat (AM). Het doel van de les is voorbereiden op het praktijkexamen afgenomen door het CBR.

Inhoud

- 4 praktijklessen
- 1 CBR Praktijkexamen

Tijdens twee praktijklessen worden de aspecten behandeld die bijdragen aan het met succes afleggen van het praktijkexamen bromfiets bij het CBR. De lessen kunnen individueel of in groepsverband zijn (in verband met de veilgheid lessen wij met maximaal 2 kandidaten).

Toelatingseisen/voorwaarden
U dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van een geldig bromfiets theoriecertificaat.

Examen
In het examencentrum maakt u eerst kennis met de examinator. Deze legt uit hoe het examen verloopt. Het praktijkexamen duurt 45 minuten.
Tijdens het examen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, waarbij u wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator beoordeelt tijdens de rit ook of u de bromfiets beheerst.
U krijgt tijdens het examen alle gelegenheid te laten zien wat u kunt. Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe u reageert op het overige verkeer en of u de situatie meester bent. Kortom, de examinator bekijkt of u voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.
De examinator volgt u op een eigen bromfiets. Uw opleider rijdt mee op een eigen bromfiets.

Kleding
U bent natuurlijk verplicht om een goedgekeurde bromfietshelm te dragen. Verder adviseren wij u om tijdens het examen goede kleding te dragen. Denk daarbij aan handschoenen die uw handen en polsen goed bedekken en aan hoge schoenen of laarzen die uw enkels bedekken. Daarnaast is het aan te raden dat de jas uw bovenarmen bedekt en de broek uw benen.
De kleding moet u beschermen als u valt of bijvoorbeeld de hete uitlaat van de bromfiets raakt. Ook moet de kleding u goed beschermen tegen de weersomstandigheden.

Uw bromfietsrijbewijs halen?

Neem gerust contact met ons op.

Bel 010 238 34 44WhatsAppOf stuur een mail

Informatie aanvragen over examen Klaar Pakket A (Bromfiets)