Terug naar cursusaanbod

Gevorderden Pakket Compleet (Vrachtauto C1 Theorie en Praktijk)

Nu voor € 3.155,30

€ 3.817,91 inclusief btw

Het opleidingstraject cat. C1 is gebaseerd op de Nieuwe Regels voor het vrachtautorijbewijs die gelden sinds 19 september 2013.

Het opleidingstraject cat. C1 bestaat uit de volgende delen:

Het theoriegedeelte:

  • RV1, V2C, Keuring en EV

Het praktijkgedeelte:

  • Praktijk C1: 25 uur praktijklessen (lessen van 60 minuten per les € 65,00)
  • Praktijkexamen

Hieronder wordt kort een omschrijving gegeven van de onderdelen behorend bij de Rijopleiding cat. C1 zonder Code 95:

THEORIE:

RV1, V2C, Keuring en EV

PRAKTIJK:

Praktijklessen cat. C1 (25 uur) inclusief examen
Indien alle theorie-examens met succes zijn doorlopen en de kandidaten zijn in het bezit van een geldig rijbewijs B, kan er gestart worden met de rijopleiding. Om te zorgen dat je nooit te veel of te weinig rijlessen neemt, beginnen we altijd met een rijtest. Tijdens deze 1 uur durende rijtest zal de instructeur bekijken of u het praktijkgedeelte voor het C1 rijbewijs in 1 dag kan halen. U begint ‘s morgens en doet aan het eind van de dag praktijkexamen. Heeft u wat meer moeite met manoeuvreren en/of de positie op de weg, dan adviseren we 2 of 4 extra rijlessen die we op de dag voor de dagcursus inplannen.

*Het opleidingsvoertuig wordt verzorgt door Verkeersschool Koos van der Bilt. Dit voertuig zal worden ingezet voor de praktijkopleiding respectievelijk de verkeersdeelneming en het praktijkexamen

Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen en hebben minimaal 15 jaar ervaring en zijn in het bezit van alle categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Centraal staat in de opleiding defensief en sociaal rijgedrag, veiligheid, voertuigbeheersing en kijktechniek. Deelnemers leren naast het opdoen van voertuigbeheersing en kijktechniek ook hun rijvaardigheid te verbeteren, met als gevolg een veilige rijstijl, een mindere belasting van het milieu en een lagere kostprijs per kilometer.

De examens worden afgenomen door het CCV. CCV is een zelfstandig onderdeel van het CBR en is het examenhuis voor de sector transport en logistiek.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Vragen over dit pakket?

Neem gerust contact met ons op.

Bel 010 238 34 44WhatsAppOf stuur een mail

Informatie aanvragen over gevorderden Pakket Compleet (Vrachtauto C1 Theorie en Praktijk)