Contact WhatsApp
Login
Van der Bilt onderweg naar 0 sinds 1965 9,7/10
WhatsApp

Werken aan je toekomst

Werken bij Van der Bilt is meer dan alleen een baan. Het is een kans om deel uit te maken van een hecht team van enthousiaste professionals die elke dag streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit producten en service aan onze klanten.

Bij Van der Bilt geloven we in het belang van teamwork en samenwerking, en dat is duidelijk te zien in de manier waarop we werken. We staan altijd voor elkaar klaar en zetten ons in om elkaar te helpen waar nodig. Dit creëert een positieve en productieve werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en waarin we elkaar stimuleren om het beste uit onszelf te halen.

We bieden onze medewerkers veel doorgroeimogelijkheden, waardoor je jezelf binnen ons bedrijf kunt ontwikkelen en nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Of je nu net begint in je carrière of al jarenlang ervaring hebt, bij Van der Bilt kun je jezelf blijven ontwikkelen en groeien als professional.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's die ons team kunnen versterken. Mensen die gedreven zijn, gepassioneerd en zich willen inzetten om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We zijn op zoek naar mensen die willen groeien, leren en een verschil willen maken. Als dit klinkt als iets voor jou, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren bij Van der Bilt.

 

Kortom, werken bij Van der Bilt is een geweldige kans om deel uit te maken van een hecht team en om jezelf verder te ontwikkelen als professional. We kijken er naar uit om samen met jou te werken aan de groei en succes van ons bedrijf.

Bij van der Bilt kun je alle kanten op.

Bij Van der Bilt bieden wij jou niet alleen diverse (interne) opleidingen aan, maar ook verschillende kansen voor jouw loopbaan. Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde mensen die samen met ons willen werken aan onze missie om de beste opleider te zijn in de regio. Of je nu net bent afgestudeerd of al jaren ervaring hebt, er is altijd een vacature die bij jou past.

Als docent bij Van der Bilt krijg je de kans om jouw kennis en passie voor het vak over te brengen op onze cursisten. Of je nu al jaren ervaring hebt als rijinstructeur of net begint aan je carrière, wij bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden en ondersteuning om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Maar niet alleen in het lesgeven zijn wij op zoek naar talenten. Ook op het gebied van administratie, financiën, HRM en opleidingsadvies hebben wij regelmatig vacatures. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers kunnen groeien in hun werk en bieden daarom volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij nog bezig met je opleiding en op zoek naar een stageplek? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij bieden verschillende stageplaatsen aan in diverse vakgebieden en zorgen ervoor dat je een leerzame en uitdagende stageperiode bij ons doorbrengt.

Dus, of je nu op zoek bent naar een baan als docent, rijinstructeur, administratief medewerker, financieel medewerker, HRM-medewerker, opleidingsadviseur of een stageplek, bij Van der Bilt ben je aan het juiste adres. Twijfel niet en stuur ons jouw open sollicitatie of reageer op een van onze vacatures. Samen werken we aan een betere toekomst!

Wij vinden het belangrijk dat jij dagelijks met plezier naar je werk gaat. Want als je plezier hebt in je werk, straal je dit uit. Naar collega’s en naar klanten. Als werkgever zijn wij erbij gebaat dat jij je werk vol enthousiasme en overgave doet. Daar doen we zelf ook ons best voor.

Wij zijn klaar voor de toekomst. Groei met ons mee.

Bij ons werken is werken bij een bedrijf dat klaar is voor de toekomst. Onze visie is om te groeien, te innoveren en voorop te lopen in onze branche. Door met ons samen te werken, sluit je je aan bij een gepassioneerd team dat zich richt op het bieden van de beste service en kwaliteit aan onze klanten.

Als je bij ons werkt, kun je ervan verzekerd zijn dat je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Ons team is gemotiveerd om het beste werk te leveren en we zorgen ervoor dat er altijd ruimte is om te leren en te groeien. We ondersteunen onze medewerkers en moedigen hen aan om hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Bij ons heb je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en creatief team met een passie voor succes. We werken constant aan nieuwe projecten en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te ondersteunen. Als je enthousiast bent over innovatie en ideeën hebt die bijdragen aan ons succes, ben je bij ons op de juiste plek.

Wij bieden ook een uitdagende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien. Je hebt de kans om je eigen projecten te leiden en je creativiteit te uiten in een professionele en ondersteunende omgeving. Bij ons kun je ervan uitgaan dat je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen en dat je wordt gewaardeerd voor je bijdrage aan ons succes.

Als je klaar bent om bij een bedrijf te werken dat klaar is voor de toekomst, innoveert en groeit, kom dan bij ons team. We bieden een omgeving waarin je kunt gedijen en je vaardigheden kunt ontwikkelen, terwijl je deel uitmaakt van een gepassioneerd team dat zich richt op succes en klanttevredenheid. Groei met ons mee en maak deel uit van ons succesverhaal!

 

Sfeerimpressie van der Bilt

1/1

Onze vacatures

Temp media
Rijinstructeur
(AM, A, B, C, D, E, T en LZV)
Administratief medewerker finance
Opleidingsadviseur zakelijke markt

Klanten beoordelen ons met een 9,7
Bron: Klantenvertellen.nl

 • Compleet aanbod

  Een uitgebreid aanbod aan beroepsopleidingen.

 • Kwaliteit

  ISO 9001:2015 en Ecostars gecertificeerd.

 • Betrouwbaar

  Sinds 1965 een begrip in regio Rijnmond.

 • Flexibel

  Wij denken met je mee.

 • Transparant

  Afspraak is afspraak. Geen verborgen kosten.

 • MVO

  Maatschappelijk verantwoord, SROI.

Heb je nog vragen over onze opleidingen?