Contact WhatsApp
Login
Van der Bilt onderweg naar 0 sinds 1965 9,1/10
WhatsApp

Disclaimer Verkeersschool Koos van der Bilt

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Verkeersschool Koos van der Bilt streeft ernaar om de informatie actueel en nauwkeurig te houden. We kunnen echter niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig, nauwkeurig, actueel of geschikt is voor uw specifieke situatie.

Verkeersschool Koos van der Bilt is niet verantwoordelijk voor enige acties die worden ondernomen op basis van de informatie die op deze website wordt verstrekt. Het gebruik van de informatie is op eigen risico van de gebruiker. We raden u aan om altijd professioneel advies in te winnen voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website.

Deze website kan links naar externe websites bevatten. Verkeersschool Koos van der Bilt heeft geen controle over de inhoud en nauwkeurigheid van deze externe websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van informatie op deze gelinkte websites.

Verkeersschool Koos van der Bilt behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website, inclusief de informatie, prijzen, beschikbaarheid en cursusaanbiedingen.

Eventuele meningen of standpunten vermeld op deze website zijn die van de individuele auteurs en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van Verkeersschool Koos van der Bilt als organisatie.

Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze disclaimer en de voorwaarden voor het gebruik van de website zoals vermeld in ons Privacybeleid en Algemene Voorwaarden.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over deze disclaimer of de inhoud van de website.

Laatst bijgewerkt: 18 augustus 2023

Klanten beoordelen ons met een 9,1
Bron: Klantenvertellen.nl

 • Compleet aanbod

  Een uitgebreid aanbod aan beroepsopleidingen.

 • Kwaliteit

  ISO 9001:2015 en Ecostars gecertificeerd.

 • Betrouwbaar

  Sinds 1965 een begrip in regio Rijnmond.

 • Flexibel

  Wij denken met je mee.

 • Transparant

  Afspraak is afspraak. Geen verborgen kosten.

 • MVO

  Maatschappelijk verantwoord, SROI.

Op zoek naar deskundig opleidingsadvies?