Contact WhatsApp
Login
Van der Bilt onderweg naar 0 sinds 1965 9,1/10
WhatsApp

VISION ZERO Van der Bilt

VISIE ZERO Van der Bilt #NUL

Van der Bilt: De beste weg naar een geslaagd resultaat al meer dan 57 jaar (sinds 1965), op naar ons 65 jarig bestaan op weg naar #NUL!

Of je nu op zoek bent naar uitdagingen, passie of mogelijkheden, bij ons kun je het allemaal vinden. We zijn trots op ons bedrijf en op onze medewerkers die dagelijks inzet tonen voor ons succes. Wij bieden onze werknemers de juiste tools en ondersteuning, zodat ze hun potentieel kunnen bereiken en hun carrière naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Als je klaar bent om je talenten te tonen en deel te nemen aan onze visie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn continu op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde individuen om ons team te versterken en het beste werk te leveren voor onze klanten. Word lid van ons bedrijf en geniet van de kansen die voor je liggen!

De organisaties verbonden aan Van der Bilt kenmerken zich door passie, kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, maar bovenal integriteit. Ons woord eren staat bovenaan. Het eren van ons woord is een onaantastbaar beleidsdoel. Onze cultuur is ontstaan vanuit enthousiasme, samenhorigheid en onze Rotterdamse houding: “Met opgestroopte mouwen”.

We zijn optimisten en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om dingen te doen. Van het ontwerpen van een op maat gemaakte opleiding voor het rijden met een waterstofvoertuig, tot het verzorgen van mobiliteitsdiensten die voor iedereen betaalbaar zijn. Onze missie is een organisatie die bij een ieder bekend staat diensten te leveren die de veiligheid en de vrijheid van het verkeer verhogen voor alle weggebruikers - voor onze leerlingen, maar ook voor onze medewerkers, leveranciers en andere belanghebbenden.

Deze visie gaat verder dan het behalen van een rijbewijs. We willen dat ons bedrijf een positieve impact heeft op de mobilteit - van het inkopen van duurzame voertuigen, tot de manier waarop onze diensten onze klanten helpen om de veiligheid en vrijheid van het verkeer te verhogen.

Door onze visie te delen en op te komen voor waar we in geloven, kunnen we deel uitmaken van een positieve verandering in de samenleving.

Wanneer we nu terugblikken op de weg die we hebben afgelegd, groeide het verlangen om een nieuwe start te maken. Vanuit dit verlangen is een nieuwe bedrijfsvisie ontstaan: “VISION ZERO - Van der Bilt”. In deze visie worden idealen uiteen gezet die we nastreven. Samen veilig en duurzaam onderweg naar ons 65-jarig bestaan in 2030.

In een omgeving van “deskundig onderwijs” in het licht van de Wegenverkeerswet, waar mensen op allerlei manieren gebruik kunnen maken van onze ervaring, blijven wij diensten creëren waarbij de nadruk wordt gelegd op “veiligheid” en “vrijheid” om zo een ieder nieuwe gevoelens van enthousiasme en tevredenheid te kunnen bieden.

Doel en strategische richting: Een mobiliteitstransitie in het licht van de Wegenverkeerswet, namelijk:

In eerste instantie een mobiliteitstransitie gericht op:
• het verzekeren van de veiligheid op de weg;
• het beschermen van weggebruikers en passagiers;
• het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan;
• het zoveel mogelijk waarborgen van de vrijheid van het verkeer.

En in tweede instantie gericht op:
• het voorkomen of beperken van door het verkeer veroorzaakte overlast, hinder of schade alsmede de gevolgen voor het milieu, bedoeld in de Wet milieubeheer;
• het voorkomen of beperken van door het verkeer veroorzaakte aantasting van het karakter of van de functie van objecten of gebieden.

Het “bedrijf van integriteit” in deze toekomst streeft niet alleen winst na, maar komt ook haar ondernemersverplichtingen volledig na, is totaal vertrouwd geworden door niet alleen een ieder, maar door de gehele maatschappij. De organisaties van Van der Bilt worden als onmisbare organisaties beschouwd.

Daarom is één van onze verantwoordelijkheden het uitdragen naar de maatschappij van een duidelijke boodschap over het pad dat we voor onszelf moeten afleggen.

Het Team van Van der Bilt beschouwt haar nieuwe bedrijfsvisie “VISION ZERO - Van der Bilt” als een belofte aan de maatschappij en is blijvend bezig alle medewerkers van de bedrijfsgroep op weg te leiden naar en zich toe te wijden op VISION ZERO - Van der Bilt.

Onze visie is niet alleen onderscheidend door het uit te spreken, maar door onze beschikbare mogelijkheden deze te realiseren en het voorop stellen van ons woord.

Op naar onze 65ste verjaardag!

De Directie

Jacco van der Bilt en Rajshree van der Bilt-Bahadoer

 

Klanten beoordelen ons met een 9,1
Bron: Klantenvertellen.nl

 • Compleet aanbod

  Een uitgebreid aanbod aan beroepsopleidingen.

 • Kwaliteit

  ISO 9001:2015 en Ecostars gecertificeerd.

 • Betrouwbaar

  Sinds 1965 een begrip in regio Rijnmond.

 • Flexibel

  Wij denken met je mee.

 • Transparant

  Afspraak is afspraak. Geen verborgen kosten.

 • MVO

  Maatschappelijk verantwoord, SROI.

Op zoek naar deskundig opleidingsadvies?