Over Koos van der Bilt

Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965)

Van alle bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in verkeersopleidingen is Verkeersschool Koos van der Bilt voortdurend het meest vooruitstrevend. Verkeersschool Koos van der Bilt is dan ook het meest ervaren opleidingsinstituut van de Regio Rotterdam (sinds 1965), op het gebied van:

A. Rijopleidingen voor alle cat. rijbewijzen (AM, A, B, C1, C, D1, D, E, T, LZV) en alle voortgezette opleidingen (Autolaadkraan + Kinshoferkop, Shovel, Verreiker, Portaalauto, Containerauto, Arrestantenbus, Douanevoertuigen, etc.)

B. Transportopleidingen (zowel de Basiskwalificaties als de Nascholingen voor de Beroepschauffeur Code 95, als ook de aanverwante Transport en Logistieke opleidingen, zoals bijvoorbeeld, VCA, ADR en heftruck), en

C. Beroepsopleidingen: Rijinstructeursopleidingen (basis opleidingen en bijscholingen), Taxichauffeursopleidingen en Transportondernemersopleidingen.

Minimaal 80 % van de jaarlijkse omzet wordt gegenereerd uit de Transportopleidingen en de Beroepsopleidingen (Core Business). Elk jaar verzorgen wij gemiddeld 1500 opleidingen met een geslaagd resultaat.

Verkeersschool Koos van der Bilt streeft niet alleen naar kwaliteit, klanttevredenheid (wij zijn gecertificeerd volgens de norm ISO 9001:2015) en winst, maar komt ook haar ondernemersverplichtingen volledig na. Zij is totaal vertrouwd geworden door niet alleen een ieder, maar door de gehele maatschappij. Met name in de Randstad wordt Verkeersschool Koos van der Bilt zowel door de overheid, het beroepsleven als ook de particulieren als een onmisbare onderneming beschouwd. Overeenkomsten en (Europese) aanbestedingen worden ons dan ook continu gegund.

Daarnaast is Verkeerschool Koos van der Bilt innovatief op het gebied van het ontwikkelen van specialistisch maatwerk en het Zero Emissie beleid. Ons wagenpark is dan ook Ecostars erkend. Zo ontwikkelen en verzorgen wij wij diverse opleidingen voor de Douane, de Gemeente Rotterdam en de politie. Wij zijn bovendien de opleider van de opleiders: wij ontwikkelen en verzorgen opleidingen voor rijinstructeurs die door de overheid (ibki, afdeling WRM) zijn gecertificeerd.

Tot slot is Verkeersschool Koos van der Bilt ook een onderneming die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan door het beschikbaar stellen van stageplekken aan leerlingen van het ROC. Verkeersschool Koos van der Bilt verplicht zich hiernaast minimaal een percentage van de loonsom te investeren in het bieden van werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt: SROI).

VISIE 50 PLUS (2013-2020): HET EREN VAN ONS WOORD

Een visie van een toekomst die met Zevenmijlslaarzen voortschrijdt.
Verkeersschool Koos van der Bilt: De beste weg naar een geslaagd resultaat al meer dan 55 jaar (vanaf 1965)!

Verkeersschool Koos van der Bilt kenmerkt zich door passie, kwaliteit, betrouwbaarheid, innovaties, maar bovenal integriteit. Ons woord eren staat bovenaan. Het eren van ons woord is een onaantastbaar beleidsdoel van Verkeersschool Koos van der Bilt.

Wanneer we nu terugblikken op de weg die we hebben afgelegd, groeide het verlangen om een nieuwe start te maken. Vanuit dit verlangen ontstond een nieuwe bedrijfsvisie, “VISIE 50 PLUS (2013-2020)”, waarin idealen uiteen worden gezet die we nastreven terwijl wij in 2020 ons 55-jarig bestaan vieren: 20 september 1965

In een omgeving van “deskundig onderwijs” op het gebied van met name verkeer en logistiek, waar mensen op allerlei manieren gebruik kunnen maken van onze ervaring, blijven wij diensten creëren waarbij de nadruk wordt gelegd op “adequaatheid” en “betrouwbaarheid” om zo een ieder nieuwe gevoelens van enthousiasme en tevredenheid te kunnen bieden.

*Doel: ‘We blijven door VISIE 50 PLUS (2013-2020) het meest ervaren opleidingsinstituut van Regio Rotterdam met een uitbreiding door Nederland, op het gebied van chauffeursopleidingen, transport- en logistieke opleidingen, rij-instructeursopleidingen, ondernemerschapsopleidingen en de CODE 95”

Beleidsdoel 2020: KOOS DENKT MEE!

Het “bedrijf van integriteit” in deze toekomst streeft niet alleen winst na, maar komt ook haar ondernemersverplichtingen volledig na, is totaal vertrouwd geworden door niet alleen een ieder, maar door de gehele maatschappij, en wordt als een onmisbare onderneming beschouwd.

Daarom is één van onze verantwoordelijkheden het uitdragen naar de maatschappij van een duidelijke boodschap over het pad dat we voor onszelf moeten afleggen.

Het Team van Verkeersschool Koos van der Bilt beschouwt haar nieuwe bedrijfsvisie “VISIE 50 PLUS (2013-2020)” als een belofte aan de maatschappij en is blijvend bezig het volledige personeel van de bedrijfsgroep op weg te leiden naar en zich toe te wijden op VISIE 50 PLUS (2013-2020).

Onze visie is niet alleen onderscheidend door het uit te spreken, maar door onze beschikbare mogelijkheden deze te realiseren en het voorop stellen van ons woord!

Voor contact klik hier.

ISO 9001:2015 Certificaat

GESLAAGD! (onbeperkt modules)

In verband met het 54-jarig bestaan van Verkeersschool Koos van der Bilt (sinds 1965) zijn er actietarieven van toepassing. Zo kunnen de theoriedagen van veel cursussen onbeperkt gevolgd worden tot een geslaagd resultaat. Het behalen van het theorie examen wordt hierdoor goedkoop, wij noemen dit met trots de “Koos denkt mee” actie / korting. De slagingskans wordt bovendien door herhaling groter met als gevolg een hoge slagingspercentage. Een pakket met slagingsgarantie kan in overleg worden afgenomen.

Voor het opleidingsgebouw is een groot parkeerterrein aanwezig, waar er gratis geparkeerd kan worden.
Gedurende de dag kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van onze koffieautomaat.

Let op: Al onze rijinstructeurs zijn volledig nageschoold volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. De theoriedocenten hebben gemiddeld 15 jaar ervaring en zijn in het bezit van meerdere categorieën instructiebevoegdheden, hetgeen een meerwaarde is tijdens de opleiding voor het verkrijgen van beter inzicht in de hedendaagse dynamische verkeerssituaties.

Werken bij Koos van der Bilt

Film

Contact

Heb je vragen of ben je op zoek naar deskundig opleidingsadvies? Onze specialisten staan nu voor je klaar.

Bel 010 238 34 44WhatsAppOf stuur een mail

Ik Koos van der Bilt. U ook?

  • Kwaliteit, ISO 9001:2015 gecertificeerd
  • Betrouwbaar, SINDS 1965
  • Flexibel, Koos denkt mee!
  • Maatschappelijk verantwoord, SROI
  • Milieumanagementsysteem conform ISO 14001:2015