Contact WhatsApp
Login
Van der Bilt onderweg naar 0 sinds 1965 9,7/10
WhatsApp

High-Speed Bromfiets XXL Slaaggarantie pakket

In 1 dag klaar voor je CBR bromfiets theorie-examen

High-Speed Online Bromfiets Theorie is speciaal ontworpen voor iedereen die snel en efficiënt wil leren. In 1 dag weet je alles wat je nodig hebt om in één keer te slagen voor je auto theorie-examen. Verspreid je het liever over meerdere dagen? Dat kan natuurlijk ook – je hebt 3 maanden toegang!

Dit is jouw slaaggarantie!

Als je slaagt voor deze examentraining dat kun je er zeker van zijn dat je ook slaagt bij het CBR. Mocht dit onverhoopt toch niet gebeuren? Dan vergoeden wij je CBR examengeld en kun je opnieuw examen doen!

Leer snel alles wat je moet weten

De Speedtheorie opleiding bestaat uit 14 korte hoofdstukken die alle hoofdonderwerpen van het CBR theorie-examen behandelen. Door afbeeldingen, bewegende animaties, video’s en slideshows heb je de leerstof zo onder de knie. Het bestuderen van een hoofdstuk kost je maar 10 tot 15 minuten. Klaar met een hoofdstuk? Dan krijg je een paar pittige oefenvragen om te testen of je het echt goed begrepen hebt. Aansluitend krijg je ook nog eens een online versie van het meest succesvolle motor theorieboek van Nederland tot je beschikking, waarin alle in en outs uitgebreid behandeld worden. Overigens staat deze boordevol met foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ’tot leven’ komt. Het e-book leest lekker door en is érg doelgericht. Zowel de online cursus als het e-book krijg je 3 maanden tot je beschikking. Met dit pakket leer je alle onderdelen van het CBR motor theorie-examen:

 • Verkeersregels
 • Verkeersinzicht

Bonus: 15 uur toegang tot online oefenexamens

Ben je klaar met het leren van de theorie? Dan kun je aan de slag met de oefenexamens. Deze examens lijken erg op het echte CBR-examen en bevatten vragen zoals ze bij het CBR gesteld worden. Als je goed oefent met de oefenexamens slaag jij straks gegarandeerd in één keer. Je hebt de keuze uit 20 oefenexamens. Examen gemaakt? Dan zie je meteen welke vragen je goed en fout had – en waarom je die fout had. Om jezelf nog beter voor te bereiden kun je ook nog oefenen met deze oefenmethoden:

 • De 50 moeilijkste vragen van de afgelopen maand Deze vragen beantwoorden andere studenten op ons platform vaak fout
 • Actuele examenvragen Dit zijn de meest actuele vragen zoals het CBR ze heeft toegevoegd aan het examen
 • Aanbevolen vragen We raden onze studenten aan om deze vragen goed te leren
 • Multiple response vragen Dit zijn vragen waarvan meerdere antwoorden goed kunnen zijn (dit vraagtype is nieuw in het CBR-examen)

De 15 uur gaat in zodra je start met oefenen. Sluit je af? Dan blijft je resterende tegoed gewoon geldig.

Leer waar en wanneer het jou uitkomt

Leer achter je bureau, op de bank of in de trein. Je volgt deze opleiding online, op je smartphone, tablet of laptop. De leerstof blijft 3 maanden beschikbaar. Je kunt dus starten wanneer jij wilt en lessen altijd opnieuw doornemen. Bij de opleiding is 15 uur toegang tot onze oefenexamens inbegrepen. Deze 15 uur gaat pas in zodra jij begint met oefenen, zodat je alle tijd hebt om eerst de theorie te leren.

Zie direct waar jij nog moeite mee hebt

In jouw persoonlijke foutenbank zie je in een oogopslag met welke onderwerpen jij nog moeite hebt. Zo weet je precies waar je nog wat meer mee moet oefenen.

 

Bestel hieronder je online code die toegang geeft tot je online leeromgeving. De code wordt binnen 24 uur toegezonden per email, zodat je direct aan de slag kunt.

Over dit pakket
€ 51,50 Inclusief BTW
 • Slaaggarantie *voorwaarden van toepassing
 • Altijd up to date
 • 3 maanden toegang tot de online leerstof
 • 15 uur online examens oefenen

Cursusdata

Je hebt 3 maanden toegang tot de leerstof. De 3 maanden gaan pas in nadat je voor het eerst hebt ingelogd.

Je krijgt 15 uur toegang tot onze oefenexamens. Die 15 uur gaat pas in zodra jij start met oefenen. Sluit je af? Dan blijft je resterende tegoed gewoon geldig.

Ja, geen probleem. Onze ervaren docenten staan voor je klaar. Neem aub contact met ons op.

In principe kun je de opleiding in een aantal uur doorlopen. Hij is speciaal bedoeld voor mensen die lekker snel willen leren. Heb je toch meer tijd nodig? Je hebt 3 maanden toegang, dus doe erover zo lang je wilt.

Zodra je de opleiding besteld en betaald hebt, ontvang je een inlogcode in je mail. Daarmee kun je direct beginnen. De vermelde datum bij de cursus is fictief.

Ja, na het doorlopen van de opleiding en de oefenexamens weet je alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen.

Je krijgt dezelfde soort vragen als bij het CBR. Onze vragen zijn gebaseerd op echte vragen die door het CBR gesteld worden.

Toon meer vragen

Klanten beoordelen ons met een 9,7
Bron: Klantenvertellen.nl

 • Compleet aanbod

  Een uitgebreid aanbod aan beroepsopleidingen.

 • Kwaliteit

  ISO 9001:2015 en Ecostars gecertificeerd.

 • Betrouwbaar

  Sinds 1965 een begrip in regio Rijnmond.

 • Flexibel

  Wij denken met je mee.

 • Transparant

  Afspraak is afspraak. Geen verborgen kosten.

 • MVO

  Maatschappelijk verantwoord, SROI.

Op zoek naar deskundig opleidingsadvies?