Contact WhatsApp
Login
Van der Bilt onderweg naar 0 sinds 1965 9,1/10
WhatsApp

Eéndaagse Theoriecursus auto theorie

Wil je moeiteloos slagen voor je auto theorie-examen? Met de auto theoriecursus van Verkeersschool Koos van der Bilt leer je alle theorie in slechts één dag. Onze ervaren docenten bieden heldere uitleg, herhalingen en oefeningen met examenvragen vergelijkbaar met die van het CBR. Zo ben je optimaal voorbereid voor je theorie-examen.

Tijdens de dagcursus behandelen we alle cruciale onderdelen van het CBR theorie-examen. Door middel van actuele voorbeelden en duidelijke uitleg maken we lastige onderwerpen zoals voorrangssituaties en gevaarherkenning inzichtelijk. Onze locatie aan de Thurledeweg 113 is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt op ongeveer 20 minuten van de dichtstbijzijnde CBR-examenlocaties. Vergeet niet zelf een examen te boeken bij het CBR.

Daarnaast ontvang je na het boeken direct toegang tot onze High Speed theorie auto e-learning, waarmee je thuis alvast kunt leren en oefenen. Dit pakket omvat onder andere 5 uur aan examen training, zodat je je kennis kunt testen en jezelf optimaal kunt voorbereiden en je slagingskans verder toeneemt.

Ben je klaar voor de volgende stap? Meld je aan voor onze theoriecursus en zet de eerste stap naar je rijbewijs. Met onze cursus ben je in één dag klaargestoomd om je theorie-examen vol vertrouwen te maken. Schrijf je nu in en laat ons je helpen om in één keer te slagen!

Over dit pakket
€ 89,- Inclusief BTW
 • In 1 dag klaar voor je examen
 • Zeer hoge slagingskans
 • Altijd up to date
 • Inclusief High Speed theorie Online
 • Exclusief theorie examen

Cursusdata

Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken. We kunnen het natuurlijk niet 100% garanderen, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al optimaal voorbereid richting je examen gaat omdat je soortgelijke examen vragen geoefend hebt tijdens de les. 

De lesstof wordt op een duidelijke, effectieve manier met veel herhaling uitgelegd. Toch kan het geen kwaad om je goed voor te bereiden, want de kennis die je zelf al hebt maakt het alleen maar makkelijker om de stof beter te begrijpen. Wij raden daarom aan om het digitale lesmateriaal op onze online leeromgeving van te voren goed door te nemen, zodat je nog meer kans hebt om in één keer te slagen. Je krijgt toegang tot dit digitaal lesmateriaal wanneer de betaling is voldaan.

Zodra je de opleiding besteld en betaald hebt, ontvang je een inlogcode in je mail. Daarmee kun je direct beginnen. 

Je krijgt dezelfde soort vragen als bij het CBR. Onze vragen zijn gebaseerd op echte vragen die door het CBR gesteld worden.

Je krijgt 5 uur toegang tot onze oefenexamens online. Die 5 uur gaat pas in zodra jij start met oefenen. Sluit je af? Dan blijft je resterende tegoed gewoon geldig.

In dit pakket gaan we ervanuit dat je zelf het examen reserveert. Dit kan je doen op de website van het CBR.

De cursus is van 09:00 tot 15:00 uur op onze locatie Thurledeweg 113 in Rotterdam (Spaanse Polder) en op loopafstand van station Schiedam.

Ja, geen probleem. Onze ervaren docenten staan voor je klaar. De online hoofdstukken zijn verdeeld in 6 modules die bij ons op de vestiging in 1,5 uur uitgelegd en getoetst worden. 

In principe kun je de opleiding in een aantal uur doorlopen. Hij is speciaal bedoeld voor mensen die lekker snel willen leren. Heb je toch meer tijd nodig? Je hebt 3 maanden toegang, dus doe erover zo lang je wilt.

Ja, na het doorlopen van de opleiding en de oefenexamens weet je alles wat je nodig hebt om te kunnen slagen.

Vanaf de dag dat je slaagt voor je CBR theorie-examen is je theorie 1,5 jaar geldig om je rijbewijs te halen. Je praktijkinstructeur kan een aantal uren nadat je auto theorie-examen hebt afgelegd een CBR praktijkexamen voor je reserveren. Onze tip is om de praktijklessen niet uit te stellen en gelijk door te pakken, want het zou zonde zijn als je de theorie zou laten verlopen

Toon meer vragen

Klanten beoordelen ons met een 9,1
Bron: Klantenvertellen.nl

 • Compleet aanbod

  Een uitgebreid aanbod aan beroepsopleidingen.

 • Kwaliteit

  ISO 9001:2015 en Ecostars gecertificeerd.

 • Betrouwbaar

  Sinds 1965 een begrip in regio Rijnmond.

 • Flexibel

  Wij denken met je mee.

 • Transparant

  Afspraak is afspraak. Geen verborgen kosten.

 • MVO

  Maatschappelijk verantwoord, SROI.

Op zoek naar deskundig opleidingsadvies?